Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriMary J Blige's My Life (2021) Trailer Filma

Mary J Blige’s My Life (2021) Trailer Filma

- Advertisement -

Pogledajte službeni trailer za novi Amazonov dokumentarni film “Mary J Blige’s My Life”, koji bilježi život i karijeru legendarne R&B pjevačice i dobitnice Grammyja koja je prodavala više platina, a koja je kasnije postala dvostruka nominirana glumica .

Od izvršnog producenta Seana ‘Diddyja Combsa, a u režiji nagrađivane Oscarom dokumentarnog filma Vanesse Roth (Freeheld), film slavi ikonski, revolucionarni album Mary My Blige iz 1994. godine “My Life”, koji pjevača nije samo katapultirao u međunarodnu zvijezdu, već također se često smatra jednim od najvećih albuma svih vremena.

- Advertisement -

Mary J Blige’s My Life Film u kinima od Juna 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Mary J. Blige zapalila je glazbeni svijet svojim sjajnim LP-om iz 1994. “My Life”. U dokumentarcu Vanesse Roth o Mary My Blige, My Life, pjevačica, producentica i glumica otkriva demone i blagoslove koji su nadahnuli ploču i odveli je u međunarodnu zvijezdu. Prvi put uživo izvodeći album slavi 25. godišnjicu svog najutjecajnijeg rada.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Taraji P. Henson, Alicia Keys, Mary J. Blige
Redatelj: Vanessa Roth
Scenarist: /
Žanr Filma: Dokumentarni, Filmovi 2021
Trajanje filma: / min | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

- Advertisement -