Mayor of Kingstown Season 1 (2021) TRAILER Serije

Pogledajte službeni prvi trailer za “Mayor of Kingstown”, novu originalnu seriju Paramount od sukreatorice “Yellowstonea” Taylor Sheridan, u kojoj je Jeremy Renner glava moćne obitelji u Kingstownu u Michiganu gdje je jedina uspješna industrija privatni državni zatvor.

- Advertisement -

Streaming serija krimi-trilera, koju su zajedno kreirali Sheridan i glumac/rock pjevač Hugh Dillon (Yellowstone, Headstones), također glumi oskarovku Dianne Wiest, Kyle Chandler i Taylor Handley s Aidanom Gillen, Jamesom Jordanom i Emmom Laird.

Redatelj Antoine Fuqua (Dan obuke) i producent David Glasser (Yellowstone, Waco) također su izvršni producenti nove serije.

Serija se vrti oko obitelji McLusky (glume Renner, Wiest, Chandler i Handley). McLuskysi su dobro povezani posrednici moći koji djeluju u okviru policijskog i kaznenog pravosudnog sustava kako bi profitirali od lokalne zatvorske industrije. Drama će ispitati sustavnu korupciju unutar politike na državnoj i gradskoj razini.

Mayor of Kingstown Season 1 Episode 1 od Novembra, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

Od nominirane za Oscara Taylor Sheridan, ko -kreator Yellowstonea, Mayor of Kingstown slijedi obitelj McLusky – posrednike u moći u Kingstownu u Michiganu gdje je zatvorska industrija jedina uspješna industrija. Baveći se temama sistemskog rasizma, korupcije i nejednakosti, serija pruža oštar osvrt na njihov pokušaj da uvedu red i pravdu u grad koji nema ništa od toga.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Jeremy Renner, Dianne Wiest, Kyle Chandler, Taylor Handley, Aidan Gillen, James Jordan, Hamish Allan-Headley, Emma Laird, Derek Webster, Hugh Dillon, Pha’rez Lass, Tobi Bamtefa, Michael Beach, Andrew Howard, Necar Zadegan
Kreator: Hugh Dillon, Taylor Sheridan
Žanr: Krimi, Drama, Triler, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Mayor of Kingstown — New Official Trailer

Trailer Tv Series Mayor of Kingstown:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...