Wednesday, March 3, 2021

Medical Police Season 1 (2020) Trailer Serije

Komičari Rob Huebel i Erinn Hayes policajci su protiv zločina! Aaa, i oni su također liječnici koji spašavaju život! Da, tako je, oni su “policajci”! I oni pokušavaju spasiti planetu od smrtonosnog globalnog virusa u novoj Netflixovoj spoof-seriji „Medical Police“, koja dolazi od kreatora kultne komične serije „Childrens Hospital“.

Pogledajte prvi službeni trailer za ovaj parodični show “totalno ne-spinoff”, u kojem zvijezde “Dječje bolnice” Rob Huebel i Erinn Hayes ponavljaju svoje uloge kao liječnici Owen Maestro i Lola Spratt. Ovaj put, međutim, ovo dvoje se također pojavljuju kao policijski detektivi slični CSI-ju dok pokušavaju pronaći trag smrtonosnog biološkog oružja.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U Netflixovoj seriji pojavit će se glumci iz “Childrens Hospital”, alumaša Ken Marino, Rob Corddry i Malin Akerman, kao i nastupi Sarayu Blue, Fred Melamed, Craig Robinson i Jason Schwartzman.

Medical Police Season 1 Episode 1 on Januara, 2020

Radnja ukratko:

Od kreatora Childrens Hospital (u glavnim ulogama Rob Huebel i Erinn Hayes) potječe se potpuno ne-spinoff medicinska policija (glumi i Rob Huebel i Erinn Hayes).

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Liječnici Owen Maestro i Lola Spratt napuštaju Dječju bolnicu i pridružuju se tajnoj CDC-a kako bi istražili i uništili smrtonosni globalni virus.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge glumci: Erinn Hayes, Rob Huebel, Ken Marino, Rob Corddry, Malin Akerman, Sarayu Blue, Fred Melamed, Craig Robinson, Jason Schwartzman
Kreator: /
Žanr: Comedy, Tv Series
Trajanje: /
Objavio: imdb

Trailer Tv Series:

Voyagers (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni teaser za "Voyagers", koji nudi prvi pogled na novi znanstveno-fantastični svemirski triler...

Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za "Operation Varsity Blues: The Scandal Admissions Scandal", dokumentarni film koji...

Jupiter’s Legacy Season 1 (2021) Trailer Serije

Netflix je objavio službenu najavu za "Jupiter's Legacy", nadolazeću superherojsku seriju najprodavanijeg pisca stripova...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU