Tuesday, May 11, 2021

Medical Police Season 1 (2020) Trailer Serije

Komičari Rob Huebel i Erinn Hayes policajci su protiv zločina! Aaa, i oni su također liječnici koji spašavaju život! Da, tako je, oni su “policajci”! I oni pokušavaju spasiti planetu od smrtonosnog globalnog virusa u novoj Netflixovoj spoof-seriji „Medical Police“, koja dolazi od kreatora kultne komične serije „Childrens Hospital“.

Pogledajte prvi službeni trailer za ovaj parodični show “totalno ne-spinoff”, u kojem zvijezde “Dječje bolnice” Rob Huebel i Erinn Hayes ponavljaju svoje uloge kao liječnici Owen Maestro i Lola Spratt. Ovaj put, međutim, ovo dvoje se također pojavljuju kao policijski detektivi slični CSI-ju dok pokušavaju pronaći trag smrtonosnog biološkog oružja.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U Netflixovoj seriji pojavit će se glumci iz “Childrens Hospital”, alumaša Ken Marino, Rob Corddry i Malin Akerman, kao i nastupi Sarayu Blue, Fred Melamed, Craig Robinson i Jason Schwartzman.

Medical Police Season 1 Episode 1 on Januara, 2020

Radnja ukratko:

Od kreatora Childrens Hospital (u glavnim ulogama Rob Huebel i Erinn Hayes) potječe se potpuno ne-spinoff medicinska policija (glumi i Rob Huebel i Erinn Hayes).

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Liječnici Owen Maestro i Lola Spratt napuštaju Dječju bolnicu i pridružuju se tajnoj CDC-a kako bi istražili i uništili smrtonosni globalni virus.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge glumci: Erinn Hayes, Rob Huebel, Ken Marino, Rob Corddry, Malin Akerman, Sarayu Blue, Fred Melamed, Craig Robinson, Jason Schwartzman
Kreator: /
Žanr: Comedy, Tv Series
Trajanje: /
Objavio: imdb

Trailer Tv Series:

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

The Green Knight (2021) Trailer Filma

Pogledajte službenu cjelovečernju najavu za nadolazeći srednjovjekovni fantastični film "The Green Knight", koji se...

Fatherhood (2021) Trailer Filma

Komičar Kevin Hart bavi se svakodnevnim borbama oko roditeljstva malog djeteta u prvom službenom...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU