Friday, July 19, 2024

Men Trailer Novi Horor film 2022

Share

- Advertisement -

Pogledajte prvi službeni teaser trailer za “Men”, najnoviji psihološki triler koji izaziva razmišljanje scenariste i redatelja Alexa Garlanda, slavnog “Ex Machina” i “Annihilation”.

U filmu glumi nedavnu nominiranu za Oscara Jessie Buckley (Izgubljena kći) kao Engleskinju koja je, prolazeći kroz proces tugovanja, odlučila povući se na selo, samo da bi otkrila čudan i sve lošiji osjećaj da je netko uhodi.

Osim Buckleyja, glumačku postavu čine i Rory Kinnear (Penny Dreadful, Nema vremena za umiranje) i Paapa Essiedu (I May Destroy You, Gangs of London).

Men Film u kinima od Maja 2022 !

Radnja Filma Ukratko:

Nakon osobne tragedije, Harper (Jessie Buckley) se sama povlači u prelijepu englesku prirodu, nadajući se da je pronašla mjesto za izliječenje. Ali čini se da je netko ili nešto iz okolne šume uhodi. Ono što počinje kao tinjajući strah postaje potpuno oblikovana noćna mora, nastanjena njezinim najmračnijim sjećanjima i strahovima u grozničavom novom horor filmu vizionarskog filmaša Alexa Garlanda (Ex Machina, Annihilation) koji mijenja oblik.

Men Trailer Filma:

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci:

Jessie Buckley, Rory Kinnear, Paapa Essiedu

Žanr Filma:

Drama, Horor, Sci-fi, Filmovi 2022

Redatelj:

Alex Garland

Scenarist:

Alex Garland

Trajanje filma:

/ min Godina: 2022

Zemlja:

USA

Oficijalni Sajt:

IMDB

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave