Wednesday, June 19, 2024

Mercury 13 (2018) Trailer

Share

- Advertisement -

U kinima od 20 April 2018. Godine
Naziv: Mercury 13 (2018)

Žanr Filma: Dokumentarni
Trajanje: 1h 20min
Redatelj:  David Sington and Heather Walsh
Radnja Filma: Merkur 13 je izvanredna priča o ženama koje su 1961. godine testirane na svemirsku letelicu pre nego što su njihovi snovi srušeni da budu prvi koji putuju van Zemlje.
NASA-ov program “čovjek u svemiru”, nazvan “Projekat Merkur”, počeo je 1958. godine. Izabrani muškarci – svi vojni pilot piloti – postali su poznati kao Merkur 7. Ali daleko od sjaja medija, iza čvrsto zatvorenih vrata, ženski Piloti su takođe pregledani. Trinaest njih je prošlo i, u nekim slučajevima, bile su bolje od muškaraca. Nazvani su Merkurom 13 i imali su “prave stvari”, ali su, nažalost, bile su pogrešan rod. Film govori o konačnoj priči o trinaest zaista izuzetnih žena koje su stigle do zvezda, ali su bile ispred svog vremena.

 

Trailer Filma:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave