Saturday, May 15, 2021

Mob Town (2019) Trailer Filma

Službeni trailer objavljen je za “Mob Town”, novi zločinački triler u kojem glumi Davida Arquettea (iz filmova “Scream”) kao državnog vojnika iz 1950-ih koji pokušava spriječiti tajni sastanak samita više od 50 vođa mafije.

U sporednim ulogama Jennifer Esposito (TV Plave krvi), Jamie-Lynn Sigler (HBO-ov The Sopranos) i Robertu Daviju (The Expendables3, Die Hard), drama se temelji na istinitoj priči o zloglasnom samitu mafijaša iz 1957, koji je organizirao šef mafije Vito Genovese (Davi) koji se tajno odvijao u malom ruralnom gradu u krajnjem New Yorku.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Njujorški glumac Danny A. Abeckaser (The Iceman, The Irishman) režirao je i producirao indie igrani film. U filmu je također glumio talijanskog mafijaša Joea Barbara.

Mob Town Film u kinima od Decembra, 2019 !

Radnja Ukratko:

Zasnovan na istinitoj priči o zloglasnom „samitu moba“ iz 1957. godine u saveznom New Yorku. Na čelu s Vitom Genoveseom (Robert Davi) više od 50 vođa sindikata organiziranog kriminala iz cijele zemlje okupilo se u uspavanom gradu kako bi razgovarali o nadolazećim planovima za širenje. Njihovi planovi propadaju kada lokalni policijski vojnik Ed Croswell (David Arquette) otkriva njihove aktivnosti i, prema tome, otkriva rulju američkoj javnosti. Croswell-ove akcije bacile su svjetlo na masivnu korupciju i zauvijek promijenile lice za provedbu zakona.

Detalji filma:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Glavne uloge Glumci: David Arquette, Jennifer Esposito, Jamie-Lynn Sigler, Robert Davi, Danny A. Abeckaser, P.J. Byrne, Anthony DeSando, Sasha Feldman
Redatelj: Danny A. Abeckaser
Scenarist: Jon Carlo, Joe Gilford
Žanr Filma: Drama
Trajanje filma: 90 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Forever Purge (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za novi dio u filmskoj franšizi "The Forever Purge" koja...

Blindspotting Season 1 (2021) Trailer Serije

Službeni trailer objavljen je za nadolazeću originalnu seriju STARZ temeljenu na filmu "Blindspotting" iz...

Queen Bees (2021) Trailer Filma

Oskarovka Ellen Burstyn glumi žestoko neovisnu seniorku koja se bori s novim životom kao...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU