Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriMonster Hunter (2020) Trailer Filma

Monster Hunter (2020) Trailer Filma

- Advertisement -

Milla Jovovich vješta je plaćenica koja se nakon prolaska kroz pješčanu oluju čarobno prevozi sa Zemlje u neprijateljski svijet u kojem gigantska čudovišta vladaju zemljom.

Pogledajte prvi službeni trailer za predstojeći fantastično-akcijski film zasnovan na franšizi Capcom video igara “Monster Hunter”.

- Advertisement -

Napisao i režirao kreator filmske serije “Resident Evil” Paul W.S. Anderson, u akcijskom filmu glumi i zvijezda tajlandskih borilačkih vještina Tony Jaa (Ong Bak 2, Furious 7) kao misterioznog lovca na čudovišta čija su umijeća besprijekorna koliko i ubojita.

Uz Jovovicha i Jaa, u filmu glume i reper TI Harris (Ant-Man), Ron Perlman (Hellboy), Meagan Good (Shazam), Diego Boneta (Terminator: Dark Fate) i Josh Helman (Mad Max: Divlja cesta).

Monster Hunter Film u kinima od Decembar, 2020 !

Radnja Ukratko:

Iza našeg svijeta postoji još jedan: svijet opasnih i moćnih čudovišta koji svojom domenom vladaju ubojitom žestinom. Kad neočekivana pješčana oluja prebaci kapetana Artemisu (Milla Jovovich) i njezinu jedinicu (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) u novi svijet, vojnici šokirani otkrivaju da je u ovom neprijateljskom i nepoznatom okruženju dom ogromnih i zastrašujućih čudovišta imunih na njihovu vatrenu snagu. U svojoj očajničkoj borbi za opstanak, jedinica nailazi na misterioznog Lovca (Tony Jaa), čije jedinstvene vještine omogućuju mu da ostane korak ispred moćnih stvorenja. Dok Artemis i Hunter polako grade povjerenje, ona otkriva da je on dio tima koji vodi Admiral (Ron Perlman). Suočeni s toliko velikom opasnošću da bi mogla prijetiti uništenjem njihovog svijeta, hrabri ratnici kombiniraju svoje jedinstvene sposobnosti da se udruže za konačni obračun.

Zasnovan na globalnom fenomenu serijala videoigara MONSTER HUNTER.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Milla Jovovich, Tony Jaa, TI Harris, Ron Perlman, Meagan Good, Diego Boneta, Josh Helman, Hirona Yamazaki, Jin Au-Yeung
Redatelj: Paul W.S. Anderson
Scenarist: Paul W.S. Anderson, Kaname Fujioka
Žanr Filma: Akcija, Avantura, Fanzazija
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -