Wednesday, June 23, 2021

Monsters At Work Season 1 (2021) Trailer Serije

Disney Plus objavio je prvi službeni teaser za nadolazeću streaming animiranu seriju “Monsters At Work”, koja se održava nakon događaja Pixarovog blockbustera 2001. “Monsters, Inc.”

Billy Crystal i John Goodman vratili su se kako bi izgovorili svoje “Monsters Inc.” likove, Mike Wazowski i James P. ‘Sulley’ Sullivan. Serija također uključuje glasove Bena Feldmana, Mindy Kaling i Henryja Winklera.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Serija će se održati šest mjeseci nakon događaja Monsters, Inc. Grad Monstropolis sada se pokreće zvukovima smijeha. Nedavni maturant Scare Major-a sa Sveučilišta Monsters po imenu Tylor Tuskmon (kojeg je iznio Superstore-ov Ben Feldman) upravo je počeo raditi kao mehaničar u pogonima Monsters, Inc. Sva “čudovišta-zastrašivači” moraju se prekvalificirati u komičnu umjetnost. Čini se da su Mike i Sulley zaduženi za prekvalifikaciju.

Monsters At Work Season 1 Episode 1 od Jula, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

Šest mjeseci nakon događaja Monsters, Inc., grad Monstropolis vrši prijelaz koji će potaknuti zvuk smijeha. Tylor Tuskmon, nedavni maturant Scare Major-a sa Sveučilišta Monsters, koji radi kao mehaničar u timu Facilities, sanja da radi zajedno sa svojim idolima, Mikeom Wazowskim i Jamesom P. ‘Sulleyem’ Sullivanom.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: John Goodman, Billy Crystal, Ben Feldman, Mindy Kaling, Henry Winkler, John Ratzenberger, Jennifer Tilly, Bob Peterson, Lucas Neff, Alanna Ubach, Stephen Stanton, Aisha Tyler, Bonnie Hunt
Kreator: Roberts Gannaway
Žanr: Animacija, Avantura, Komedija, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

Titane (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za Ducournauov "Titane". Riječ je o visoko stiliziranom trileru u...

Till Death (2021) Trailer Filma

Megan Fox glumi emocionalno rastrojenu ženu koja se ujutro nakon romantične večeri sa suprugom...

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU