Thursday, May 13, 2021

Moonbase 8 Season 1 (2020) Trailer Serijer

Showtime objavio je službeni trailer za “Moonbase 8”, novu humorističnu seriju u kojoj glume komičari Fred Armisen, Tim Heidecker i John C. Reilly kao trojica astronauta koji očajnički žele leteti na Mjesec.

Suradnici i suizvršitelji Armisen, Heidecker i Reilly, zajedno s Jonathanom Kriselom, nominiranim za Emmy, redateljem i scenaristom “Baskets” i “Portlandia”, serija Showtime odvija se u izoliranom NASA-inom Moon Base simulatoru koji je negdje smješten usred pustinje Arizone.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Armisen, Heidecker i Reilly glume trojicu visoko motiviranih astronauta koji čitav svoj život sanjaju o prilici da hodaju po Mjesecu. No, da bi se kvalificirali za svoju prvu mjesečevu misiju, moraju dokazati da mogu surađivati ​​poput dobro podmazanog stroja. To je zadatak koji zahtjeva puno rada i ponavljanja.

U seriji, koju režira Krisel, također glume pjevač Adam Lambert, Alia Shawkat iz uhapšenog razvoja i Thomas Mann iz Kong Islanda s lobanje kao trojica mladih svemirskih kadeta koji su smješteni na Moonbase 8.

Moonbase 8 Season 1 Episode 1 od Novembra, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Smješten u izoliranoj pustinji Winslow u Arizoni na NASA-inom Moon Base Simulatoru, MOONBASE 8 prati željne astronaute Skipa (Fred Armisen), Rooka (Tim Heidecker) i njihovog vođu Capa (John C. Reilly) dok se pokušavaju kvalificirati za svoj prvi lunar misija. Dok energično rade na završetku svog treninga, niz neočekivanih okolnosti prisiljava astronaute da preispitaju vlastiti mentalni razum, povjerenje jedni u druge i jesu li odvojeni za putovanje u svemir ili ne.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Fred Armisen, Tim Heidecker, John C. Reilly, Alia Shawkat, Adam Lambert, Thomas Mann
Kreator: Fred Armisen, Tim Heidecker, Jonathan Krisel
Žanr: Comedy, Sci-Fi, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

Stillwater (2021) Trailer Filma

Kad je njegova kćer iznenada uhićena zbog ubojstva i suoči se s dugotrajnom zatvorskom...

Lisey’s Story Season 1 (2021) Trailer Serije

Od izvršnog producenta J. J. Abramsa i hvaljenog čileanskog redatelja Pabla Larraina (o slavi...

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU