Tuesday, May 17, 2022
HomeTraileriMoonbase 8 Season 1 (2020) Trailer Serijer

Moonbase 8 Season 1 (2020) Trailer Serijer

-

Showtime objavio je službeni trailer za “Moonbase 8”, novu humorističnu seriju u kojoj glume komičari Fred Armisen, Tim Heidecker i John C. Reilly kao trojica astronauta koji očajnički žele leteti na Mjesec.

Suradnici i suizvršitelji Armisen, Heidecker i Reilly, zajedno s Jonathanom Kriselom, nominiranim za Emmy, redateljem i scenaristom “Baskets” i “Portlandia”, serija Showtime odvija se u izoliranom NASA-inom Moon Base simulatoru koji je negdje smješten usred pustinje Arizone.

Armisen, Heidecker i Reilly glume trojicu visoko motiviranih astronauta koji čitav svoj život sanjaju o prilici da hodaju po Mjesecu. No, da bi se kvalificirali za svoju prvu mjesečevu misiju, moraju dokazati da mogu surađivati ​​poput dobro podmazanog stroja. To je zadatak koji zahtjeva puno rada i ponavljanja.

U seriji, koju režira Krisel, također glume pjevač Adam Lambert, Alia Shawkat iz uhapšenog razvoja i Thomas Mann iz Kong Islanda s lobanje kao trojica mladih svemirskih kadeta koji su smješteni na Moonbase 8.

Moonbase 8 Season 1 Episode 1 od Novembra, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

Smješten u izoliranoj pustinji Winslow u Arizoni na NASA-inom Moon Base Simulatoru, MOONBASE 8 prati željne astronaute Skipa (Fred Armisen), Rooka (Tim Heidecker) i njihovog vođu Capa (John C. Reilly) dok se pokušavaju kvalificirati za svoj prvi lunar misija. Dok energično rade na završetku svog treninga, niz neočekivanih okolnosti prisiljava astronaute da preispitaju vlastiti mentalni razum, povjerenje jedni u druge i jesu li odvojeni za putovanje u svemir ili ne.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Fred Armisen, Tim Heidecker, John C. Reilly, Alia Shawkat, Adam Lambert, Thomas Mann
Kreator: Fred Armisen, Tim Heidecker, Jonathan Krisel
Žanr: Comedy, Sci-Fi, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte jos...

Latest posts