Monday, May 16, 2022
HomeTraileriMoonfall Trailer: Halle Berry u Apokalipsi 2022

Moonfall Trailer: Halle Berry u Apokalipsi 2022

-

Tajanstvena sila izbacila je Mjesec s orbite i sada juri prema Zemlji. To je postava za novi triler katastrofe redatelja Rolanda Emmericha “Moonfall”, za koji je objavljen novi službeni teaser.

U glavnim ulogama Halle Berry, Patrick Wilson i glumac iz “Igre prijestolja” John Bradley s Donaldom Sutherlandom, film govori o posljednjoj misiji čovječanstva da spasi planet prije sudara s Mjesecom.

Berry glumi NASA-inog astronauta, dok Wilson glumi kolega astronauta. Bradley glumi teoretičara zavjere koji se pridružio naporima da spasi Zemlju. U međuvremenu, čini se da Sutherland glumi umirovljenog NASA-inog znanstvenika koji zna o dugo čuvanoj vladinoj tajni. Čini se da tajanstvena maglovita vanzemaljska sila već desetljećima živi na Mjesecu. I ljuta je.

“Moonfall“ Film u kinima od Februara 2022 !

“Moonfall” Radnja Filma Ukratko

“Moonfall”, tajanstvena sila izbacuje Mjesec iz orbite oko Zemlje i šalje ga u sudar sa životom kakav poznajemo. Sa samo tjednima prije udara i svijetom na rubu uništenja, izvršna direktorica NASA-e i bivša astronautkinja Jo Fowler (dobitnica Oskara Halle Berry) uvjerena je da ima ključ za spašavanje svih nas – ali samo jednog astronauta iz njezine prošlosti, Briana Harpera (Patrick Wilson) i teoretičar zavjere KC Houseman (John Bradley) joj vjeruje. Ovi nevjerojatni heroji krenut će u nemoguću zadnju misiju u svemir, ostavljajući iza sebe sve koje vole, samo da bi otkrili da naš Mjesec nije ono što mislimo da jest.

“Moonfall” Trailer Filma

Detalji filma

Glavne uloge Glumci

Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Michael Pena, Charlie Plummer, Kelly Yu, Donald Sutherland, Eme Ikwuakor, Carolina Bartczak, Maxim Roy, Stephen Bogaert

Žanr Filma

Akcija, Avantura, Misterija, Filmovi 2021

Redatelj

Roland Emmerich

Scenarist

Spenser Cohen, Roland Emmerich, Harald Kloser

Trajanje filma / | Godina: 2022

Zemlja:

USA, Kanada, Kina

Oficijalni Sajt

IMDB

Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte jos...

Latest posts