Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriMucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado (2020) Traler Filma

Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado (2020) Traler Filma

- Advertisement -

Netflix je objavio službeni trailer za novi dokumentarni film “Mucho Mucho Amor”, koji istražuje naslijeđe i život televizijske ličnosti Waltera Mercada koji je govorio sudbinu, a koji je plamenim žarom i karizmom iz Liberacea postao međunarodna superzvijezda.

Zove se Walter Mercado. I vjerojatno je bio najpoznatiji svjetski astrolog iz Portorike koji je tijekom 1980-ih i 90-ih svakodnevno davao pozitivne prognoze milijunima i milionima latino gledatelja. Dakle, zašto se odjednom odmaknuo od reflektora, da se više nikad nije vratio?

- Advertisement -

S intervjuima s nekim od poznatih Mercadoovih obožavatelja, uključujući Lin-Manuel Miranda i Eugenio Derbez, originalni film Netflix režirali su nagrađivani filmaši dokumentarnih filmova Cristina Costantini (Science Fair) i Kareem Tabsch (The Last Resort).

Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado Film u kinima od Jula, 2020 !

Radnja Ukratko:

Svakodnevno, desetljećima, Walter Mercado – ikonični, rodni nesukladni astrolog – očarao je 120 milijuna latino gledatelja svojom ekstravagancijom i pozitivnošću. Tada je nestao iz očiju javnosti …

Sjajan i nježan, legendarni astrolog Walter Mercado nestao je na vrhuncu svoje slave. Ovaj dokumentarac objašnjava što se dogodilo.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Walter Mercado, Willy Acosta, Lin-Manuel Miranda
Redatelj: Cristina Costantini, Kareem Tabsch
Žanr Filma: Dokumentarni
Trajanje filma: 100 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -