Wednesday, April 17, 2024

Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado (2020) Traler Filma

Share

- Advertisement -

Netflix je objavio službeni trailer za novi dokumentarni film “Mucho Mucho Amor”, koji istražuje naslijeđe i život televizijske ličnosti Waltera Mercada koji je govorio sudbinu, a koji je plamenim žarom i karizmom iz Liberacea postao međunarodna superzvijezda.

Zove se Walter Mercado. I vjerojatno je bio najpoznatiji svjetski astrolog iz Portorike koji je tijekom 1980-ih i 90-ih svakodnevno davao pozitivne prognoze milijunima i milionima latino gledatelja. Dakle, zašto se odjednom odmaknuo od reflektora, da se više nikad nije vratio?

S intervjuima s nekim od poznatih Mercadoovih obožavatelja, uključujući Lin-Manuel Miranda i Eugenio Derbez, originalni film Netflix režirali su nagrađivani filmaši dokumentarnih filmova Cristina Costantini (Science Fair) i Kareem Tabsch (The Last Resort).

Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado Film u kinima od Jula, 2020 !

Radnja Ukratko:

Svakodnevno, desetljećima, Walter Mercado – ikonični, rodni nesukladni astrolog – očarao je 120 milijuna latino gledatelja svojom ekstravagancijom i pozitivnošću. Tada je nestao iz očiju javnosti …

Sjajan i nježan, legendarni astrolog Walter Mercado nestao je na vrhuncu svoje slave. Ovaj dokumentarac objašnjava što se dogodilo.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Walter Mercado, Willy Acosta, Lin-Manuel Miranda
Redatelj: Cristina Costantini, Kareem Tabsch
Žanr Filma: Dokumentarni
Trajanje filma: 100 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave