Friday, April 16, 2021

Murder Among the Mormons Season 1 (2021) Trailer Serije

Od redatelja “Napoleon Dynamite” Jareda Hess-a i nagrađivanog Tylera Measoma (Iskreni lažljivac), “Murder Among the Mormons” nova je trodijelna dokumentarna serija istinitog zločina za Netflix, za koju je objavljen službeni trailer.

Dokument-serija bilježi šokantnu istinitu priču o nizu bombaških napada u Utahu 1985. godine koji su rezultirali ubojstvom dvije osobe i nekoliko teških ozljeda. Ubojstva šalju udarne valove kroz mormonsku zajednicu u Salt Lake Cityju i prijete povijesnim temeljima crkve jer se činilo da su ti napadi uključivali tada novootkrivenu gomilu ranih mormonskih pisama i rijetkih dnevnika.

Murder Among the Mormons Season 1 Episode 1 od Marta, 2021

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tv Series Radnja ukratko:

Murder Among the Mormons prvi je sveobuhvatan pogled na jedan od najšokantnijih zločina koji se ikad dogodio među mormonskom zajednicom i kriminalnim organizatorom koji stoji iza svega.

Trodijelna dokumentarna serija koju su režirali Jared Hess (Napoleon Dynamite) i Tyler Measom (Iskreni lažljivac) istražuje trio bombaških napada u 1985. u kojima su dvije osobe poginule i šokirali Salt Lake City. Ubojstva šalju daljnje udarne valove kroz zajednicu kada se pronađe mnoštvo ranih mormonskih pisama i dnevnika uništenih u vozilu treće žrtve, poznatog sakupljača rijetkih dokumenata, uključujući zloglasno pismo bijelog salamandera – artefakt čiji je sadržaj prijetio da se trese sami temelji mormonizma. Dok se bori za svoj život, istražitelji se utrkuju u otkrivanju istine.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Chris Richards
Kreator: Jared Hess and Tyler Measom
Žanr: Dokumentarni, Krimi, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

Borat Supplemental Reportings (2021) Trailer Filma

Amazon je objavio službeni trailer za novi, nadolazeći komedijski specijalni "Borat Supplemental Reportings", koji...

Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za "Hitman's Wife's Bodyguard", nadolazeći nastavak hit akcijske-kriminalne komedije iz...

Batman: The Long Halloween, Part One (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za "Batman: The Long Halloween, Part One", novi, nadolazeći DC animirani...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU