Tuesday, May 11, 2021

Music (2021) Trailer Filma

Mlada djevojka iz autističnog spektra kreće na čarobno glazbeno putovanje kad joj se život iznenada preokrene i stavi pod skrbništvo svoje starije, ne-dobrostojeće sestre.

Pogledajte službeni trailer za “Music”, mjuzikl za punoljetnost u kojem glume Kate Hudson, dobitnica Tony-a i-Grammyja Leslie Odom Jr. i glumica Maddie Ziegler koja je postala plesačica.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Film je redateljski prvijenac poznate pop pjevačice / kantautorice Austrije Sia, koja je također napisala scenarij prema vlastitoj kratkoj priči. U filmu se također pojavljuje nova originalna glazba Sia, koja se podudara s nadolazećim izdanjem njezinog posljednjeg studijskog albuma.

Music Film u kinima od Januara, 2021 !

Radnja Ukratko:

MUSIC je snažna, originalna i slavljenička umjetnička izjava i redateljski prvijenac nominiran za više Grammyja međunarodno priznate kantautorice Sia. Također je napisala scenarij prema vlastitoj kratkoj priči. Music osvjetljava brojne talente glumačke ekipe u kojoj glume nominirana za Oscara i Kate Hudson dobitnica Zlatnog globusa te dobitnica Tonyja i Grammyja Leslie Odom Jr. (Hamilton). Maddie Ziegler na filmu debitira kao Music. Ziegler je Siina prijateljica i kreativna muza od 2014. godine kada ju je Sia režirala u spotu za globalni hit hit “Chandelier”.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Zu (Hudson) je slobodan duh otuđen od svoje obitelji koja se odjednom našla kao jedini skrbnik svoje polusestre Musića (Ziegler), glazbena drama istražuje tanke veze koje nas spajaju i zamišlja svijet u kojem te veze mogu biti ojačana u vremenima velikih izazova: ljubav, povjerenje i mogućnost da budemo tu jedni za druge je sve.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Kate Hudson, Leslie Odom Jr, Maddie Ziegler, Hector Elizondo, Mary Kay Place, Tig Notaro, Ben Schwartz, Juliette Lewis
Redatelj: Sia
Scenarist: Dallas Clayton, Sia
Žanr Filma: Drama, Muzicki
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

The Green Knight (2021) Trailer Filma

Pogledajte službenu cjelovečernju najavu za nadolazeći srednjovjekovni fantastični film "The Green Knight", koji se...

Fatherhood (2021) Trailer Filma

Komičar Kevin Hart bavi se svakodnevnim borbama oko roditeljstva malog djeteta u prvom službenom...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU