Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriNecropath Trailer Filma

Necropath Trailer Filma

- Advertisement -

Gravitas Ventures objavio je službeni trailer za Necropath, poremećeni manijakalni horor filmaša Joshua Realea. Nagrađivani film, stvoren s mišlju na ono što se događa s filmskim čudovištima koja slobodno lutaju tijekom ekstremnih pandemija, dostupan je za gledanje na VOD uslugama od danas.

Psihički poremećen manijak vreba žrtve kako bi ispunio svoju ovisnost o drogama i smirenu psihozu dok ne postane žrtvom neočekivane invazije na nemrtve. U filmu glume Moe Isaac, Nathan Faudree, Cassandra Hayes, Lillian Colvin, Natalie Colvin i Shain Hence. Izgleda malo prenizak proračun i pretamno da bi bilo dobro, ali možda će ga neki ljubitelji horora pogledati.

- Advertisement -

Necropath Film u kinima od Februara, 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Obuhvaćajući mnoge elemente koji se odnose na današnja pitanja, ovo djelo u stilu Grindhousea govori o misterioznoj zavjeri o virusima, kugi i farmaceutskim drogama koja izbija u gradu koji uzrokuje pandemiju. Usred kaosa, mentalno poremećeni manijak nastoji ostvariti kontinuiranu ovisnost i osvetoljubiva ubojstva, unatoč neposrednoj propasti i krahu društva koji se dogodio oko njega. To dovodi do toga da obitelj bude uništena, a napuštena djevojčica će spasiti svoju sestru. Necropath je i napisao i režirao filmaš Joshua Reale, koji je nakon nekoliko kratkih filmova debitirao u dugometražnom igranom filmu.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Brandy Cihocki, Lillian Colvin, Natalie Colvin, Nathan Faudree, Cassandra Hayes, Shain Hence, Moe Isaac, Eric Mikuta, Keilen Mosher
Redatelj: Joshua Reale
Scenarist: Joshua Reale
Žanr Filma: Horor, Triler
Trajanje filma: 94 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Necropath Trailer Filma :

- Advertisement -