Monday, June 21, 2021

Necropath Trailer Filma

Gravitas Ventures objavio je službeni trailer za Necropath, poremećeni manijakalni horor filmaša Joshua Realea. Nagrađivani film, stvoren s mišlju na ono što se događa s filmskim čudovištima koja slobodno lutaju tijekom ekstremnih pandemija, dostupan je za gledanje na VOD uslugama od danas.

Psihički poremećen manijak vreba žrtve kako bi ispunio svoju ovisnost o drogama i smirenu psihozu dok ne postane žrtvom neočekivane invazije na nemrtve. U filmu glume Moe Isaac, Nathan Faudree, Cassandra Hayes, Lillian Colvin, Natalie Colvin i Shain Hence. Izgleda malo prenizak proračun i pretamno da bi bilo dobro, ali možda će ga neki ljubitelji horora pogledati.

Necropath Film u kinima od Februara, 2021 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Filma Ukratko:

Obuhvaćajući mnoge elemente koji se odnose na današnja pitanja, ovo djelo u stilu Grindhousea govori o misterioznoj zavjeri o virusima, kugi i farmaceutskim drogama koja izbija u gradu koji uzrokuje pandemiju. Usred kaosa, mentalno poremećeni manijak nastoji ostvariti kontinuiranu ovisnost i osvetoljubiva ubojstva, unatoč neposrednoj propasti i krahu društva koji se dogodio oko njega. To dovodi do toga da obitelj bude uništena, a napuštena djevojčica će spasiti svoju sestru. Necropath je i napisao i režirao filmaš Joshua Reale, koji je nakon nekoliko kratkih filmova debitirao u dugometražnom igranom filmu.

Detalji filma:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Glavne uloge Glumci: Brandy Cihocki, Lillian Colvin, Natalie Colvin, Nathan Faudree, Cassandra Hayes, Shain Hence, Moe Isaac, Eric Mikuta, Keilen Mosher
Redatelj: Joshua Reale
Scenarist: Joshua Reale
Žanr Filma: Horor, Triler
Trajanje filma: 94 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Necropath Trailer Filma :

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

Pig (2021) Trailer Filma

Nicolas Cage razbarušeni je lovac na tartufe u ovom prvom traileru za ovaj ekscentrični...

The Shrink Next Door Season 1 (2021) Trailer Serije

Will Ferrell obraća se Paulu Ruddu za pomoć u prvoj službenoj najavi za novu,...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU