Saturday, January 22, 2022
HomeTraileriNecropath Trailer Filma

Necropath Trailer Filma

-

Gravitas Ventures objavio je službeni trailer za Necropath, poremećeni manijakalni horor filmaša Joshua Realea. Nagrađivani film, stvoren s mišlju na ono što se događa s filmskim čudovištima koja slobodno lutaju tijekom ekstremnih pandemija, dostupan je za gledanje na VOD uslugama od danas.

Psihički poremećen manijak vreba žrtve kako bi ispunio svoju ovisnost o drogama i smirenu psihozu dok ne postane žrtvom neočekivane invazije na nemrtve. U filmu glume Moe Isaac, Nathan Faudree, Cassandra Hayes, Lillian Colvin, Natalie Colvin i Shain Hence. Izgleda malo prenizak proračun i pretamno da bi bilo dobro, ali možda će ga neki ljubitelji horora pogledati.

Necropath Film u kinima od Februara, 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Obuhvaćajući mnoge elemente koji se odnose na današnja pitanja, ovo djelo u stilu Grindhousea govori o misterioznoj zavjeri o virusima, kugi i farmaceutskim drogama koja izbija u gradu koji uzrokuje pandemiju. Usred kaosa, mentalno poremećeni manijak nastoji ostvariti kontinuiranu ovisnost i osvetoljubiva ubojstva, unatoč neposrednoj propasti i krahu društva koji se dogodio oko njega. To dovodi do toga da obitelj bude uništena, a napuštena djevojčica će spasiti svoju sestru. Necropath je i napisao i režirao filmaš Joshua Reale, koji je nakon nekoliko kratkih filmova debitirao u dugometražnom igranom filmu.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Brandy Cihocki, Lillian Colvin, Natalie Colvin, Nathan Faudree, Cassandra Hayes, Shain Hence, Moe Isaac, Eric Mikuta, Keilen Mosher
Redatelj: Joshua Reale
Scenarist: Joshua Reale
Žanr Filma: Horor, Triler
Trajanje filma: 94 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Necropath Trailer Filma :

Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte jos...

Latest posts