Needle in a Timestack (2021) TRAILER Filma

Prvi službeni trailer objavljen je za “Needle in a Timestack”, novi film oskarovca “12 Years a Slave” scenarista John Ridley.

- Advertisement -

Zasnovan na kratkoj priči književnika fantastike Roberta Silverberga, film se odvija u bliskoj budućnosti gdje je moguće putovanje kroz vrijeme. Leslie Odom Jr. (Hamilton, One Night in Miami) glumi čovjeka koji pokušava spasiti svoj brak tražeći svoju prošlost i svoju sadašnjost kroz vremenski zavoj.

U filmu glumi i Cynthia Erivo (Harriet, Udovice) koja glumi suprugu Leslie Odom Jr. Orlando Bloom i Freida Pinto glume zajedno.

John Ridley je napisao i režirao film. Ridleyjevi zasluge uključuju i stvaranje hvaljene antologijske televizijske serije “American Crime” i režiju biografskog filma o Jimiju Hendrixu “Jimi: All Is by My Side”.

Needle in a Timestack Film u kinima od Oktobra 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Ako je ljubav u obliku kruga, koje biste linije prešli da biste bili sa svojom srodnom dušom? U ovoj uzbudljivoj, bliskoj budućnosti ljubavnoj priči koju je režirao dobitnik Oscara John Ridley, Nick i Janine (nominirani za Oscara Leslie Odom, Jr. i Cynthia Erivo) žive u bračnom blaženstvu, sve dok Janinin bivši suprug (Orlando Bloom) ne iskrivi vrijeme za pokušaj da ih razdvoji pomoću Nickove djevojke s fakulteta (Frieda Pinto). Kako Nickova sjećanja i stvarnost nestaju, mora odlučiti što je spreman žrtvovati kako bi zadržao – ili pustio – sve što voli. Može li ljubav izdržati u budućnosti u kojoj je vrijeme fluidno, a cijeli život možda samo iluzija?

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Leslie Odom Jr., Cynthia Erivo, Orlando Bloom, Freida Pinto, Jadyn Wong, Alessandro Juliani, Hiro Kanagawa, Laysla De Oliveira
Redatelj: John Ridley
Scenarist: John Ridley, Robert Silverberg
Žanr Filma: Romansa, Sci-Fi, Filmovi 2021
Trajanje filma: / | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Needle in a Timestack Trailer Filma:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...