News of the World (2020) Trailer Filma

Službena najava objavljena je za “News of the World”, predstojeću zapadnjačku dramu nakon građanskog rata, u kojoj se dobitnik Oscara Tom Hanks okuplja sa svojim redateljem “Captain Phillips” Paulom Greengrassom.

- Advertisement -

Temeljen na istoimenom najprodavanijem romanu Paulette Jiles, film glumi Hanksa kao kapetana Jeffersona Kylea Kidda, veterana građanskog rata koji sada putuje od grada do grada kao plaćeni pripovjedač u novinama. Dok putuje neprijateljskim dijelovima Teksasa, kapetan Kidd postaje nevjerojatni zaštitnik 10-godišnje djevojčice bez roditelja.

Njemačka glumica djeteta Helena Zengel (iz njemačke serije “System Crasher”) glumi glavnu ulogu mlade djevojke bez roditelja. Njezini roditelji i braća i sestre ubijeni su tijekom racije. Zbog toga su je američki Indijanci prihvatili i odgojili, ali je sada protiv svoje volje vraćaju biološkoj tetki i ujaku. Film se u osnovi fokusira na prijateljstvo koje stječe s kapetanom Kiddom tijekom putovanja starim zapadom.

News of the World Film u kinima od Decembra, 2020 !

Radnja Ukratko:

Pet godina nakon završetka građanskog rata, kapetan Jefferson Kyle Kidd (Tom Hanks), udovac i veteran tri rata, sada se seli iz grada u grad kao nefiktivni pripovjedač, dijeleći vijesti o predsjednicima i kraljicama, slavne zavade , razorne katastrofe i zahvatne avanture iz dalekih krajeva svijeta.

U ravnicama Teksasa križa se s Johannom (Helena Zengel), desetogodišnjakinjom koju su ljudi Kiowa prije šest godina odgajali kao vlastitu. Johanna, je neprijateljska prema svijetu koji nikad nije doživjela, protiv svoje volje vraća se svojoj biološkoj tetki i ujaku.

Kidd pristaje isporučiti dijete tamo gdje zakon kaže da joj pripada. Dok putuju stotinama milja u bespoštednu divljinu, njih dvoje suočit će se s ogromnim izazovima kako ljudskih, tako i prirodnih sila dok traže mjesto koje bilo koji može nazvati domom …

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Tom Hanks, Helena Zengel, Ray McKinnon, Elizabeth Marvel, Mare Winningham
Redatelj: Paul Greengrass
Scenarist: Luke Davies, Paulette Jiles
Žanr Filma: Akcija, Avantura, Drama
Trajanje filma: 100 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...