Sunday, June 16, 2024

Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer Season 1 (2021) Trailer Serije

Share

- Advertisement -

Bilo je to ljeto 1985. Bila je to rekordna vručina u Los Angelesu. Ljudi su ostavljali prozore otključane i širom otvorene. I to je iskoristio u svoju korist. Ovo je nevjerojatno zastrašujuća istinita priča o tome kako je šire područje Los Angelesa živjelo u stalnom strahu zbog zastrašujućeg serijskog ubojice koji je napao dom i koji je mjesecima izbjegavao policiju.

Pogledajte službenu najavu Netflixove nove ograničene četverodijelne dokumentarne serije “Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer”, koja bilježi ljetnu policijsku potragu za zloglasnim sotonistom Richardom Ramirezom koji je ubio 14 žrtava i nazvan “Noćnim uhodom” “od strane novinskih medija prije njegovog zarobljavanja.

Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer Season 1 Episode 1 od Januara, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

Posvjedočite priči o jednom od najzlobnijih serijskih ubojica u američkoj povijesti, zlikovcu iz stvarnog života koji je Kaliforniju zaustavio.

Ispod sjaja obasjanog suncem 1985. LA-a krije se neumoljivi serijski ubojica, voljni akolit zla. Dvoje detektiva neće se odmoriti dok ga ne uhvate.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: /
Kreator: Tiller Russell
Žanr: Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave