Nightmare Alley (2021) TRAILER Filma

Pogledajte prvi službeni teaser trailer za “Alley of Nightmare”, najnoviji dugometražni film Oscarom nagrađenog vizionarskog filmaša Guillerma del Tora.

- Advertisement -

S glumačkom glumačkom ekipom koju čine zvijezde, među kojima su Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette, Willem Dafoe, Rooney Mara, Richard Jenkins, Ron Perlman i David Strathairn, stilski noir film temeljen je na romanu misterija/napeti triler iz 1946. godine. isto ime William Lindsay Gresham.

U njemu Bradley Cooper glumi “Stana”, karizmatičnog karnija koji radi kao pomoćnik karnevalske gatare (Toni Collette). U nadi da će uspjeti sam kao svjetski poznati mentalist, Stan počinje uspostavljati vezu s primamljivim i spletkarim psihologom (glumi Cate Blanchett). A stvari odatle postaju samo čudnije.

Ovo je prvi dugometražni film Guillerma del Tora nakon što je osvojio dva Oscara za film “The Shape of Water” 2017. godine. Del Toro je također napisao scenarij s filmskom kritičarkom Kim Morgan. Bio je istoimeni film iz 1947. s Tyroneom Powerom, koji je također adaptiran iz istog izvornog materijala.

Nightmare Alley Film u kinima od Decembra 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Nightmare Alley ambiciozni karni (Bradley Cooper) s talentom manipuliranja ljudima s nekoliko dobro odabranih riječi povezuje se sa ženskom psihijatricom (Cate Blanchett) koja je još opasnija od njega.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Henriette Confurius, André Hennicke, Sabine Timoteo, Ursina Lardi, Ivan Georgiev, Birte Schnöink, Flurin Giger, Dagna Litzenberger-Vinet, Dorian Heiniger, Liliane Amuat
Redatelj: Guillermo del Toro
Scenarist: Guillermo del Toro, Kim Morgan, William Lindsay Gresham,
Žanr Filma: Akcija, Krimi, Drama, Filmovi 2021
Trajanje filma: / | Godina: 2021
Zemlja: USA, Meksiko, Kanada
Oficijalni Sajt: IMDB

Nightmare Alley Trailer Filma:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...