Monday, September 27, 2021
HomeTraileriNo One Gets Out Alive (2021) TRAILER Filma

No One Gets Out Alive (2021) TRAILER Filma

Službeni trailer objavljen je za novi Netflixov nadnaravni horor triler “No One Gets Out Alive”.

U Netflixovom originalnom filmu glumi meksička glumica Cristina Rodlo (iz emisija 68 Whiskey, The Terror, Too Old to Die Young) kao mlada žena bez dokumenata iz Meksika koja se preselila u zapušteni pansion u Clevelandu, da bi se našla u užasnom paranormalnom stanju entiteta.

Zasnovan na istoimenom horor romanu britanskog autora Adama Nevilla, film je dugometražni debi umjetnika/filmaša vizualnih efekata Santiaga Menghinija

No One Gets Out Alive Film u kinima od Septembra 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Ambar je imigrant u potrazi za američkim snom, ali kad je prisiljena uzeti sobu u pansionu, zatiče se u moru iz koje ne može pobjeći.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Cristina Rodlo, Marc Menchaca, Joana Borja, David Barrera, Moronke Akinola
Redatelj: Santiago Menghini
Scenarist: Fernanda Coppel, Jon Croker, Adam Nevill
Žanr Filma: Horor, Misterija, Triler, Filmovi 2021
Trajanje filma: 1h 25min | Godina: 2021
Zemlja: UK
Oficijalni Sajt: IMDB

No One Gets Out Alive Trailer Filma:

Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.
Pogledaj dalje!

Poslijednje Dodano