Thursday, May 13, 2021

Nobody (2021) Trailer Filma

Kad dođe do naguravanja, Bob Odenkirk osjeća silnu potrebu da prospe lubanje ljubičastih kriminalaca. Pratite Charlesa Bronsona jer se čini da Odenkirk ima smrtnu želju.

Pogledajte službenu najavu za mračno-komični akcijski triler “Nobody”, u kojem dobitnik Emmyja Bob Odenkirk (Better Call Saul) glumi naizgled običnog obiteljskog čovjeka koji je, nakon što je doživio užasnu provalu koja je prijetila životima njegove supruge i sina, izjeda nekontroliran bijes. Sada pokušava utažiti žeđ za nasiljem i osvetom dok se njegova misteriozna prošlost vraća da ga proganja.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Iz scenarija koji je napisao koautor franšize “John Wick” Derek Kolstad, a režirao ga je “Hardcore Henry”, Ilya Naishuller, u nadolazećem filmu glume i Gage Munroe, Connie Nielsen, Aleksey Serebryakov, RZA i Christopher Lloyd.

Nobody Film u kinima od Februara, 2021 !

Radnja Ukratko:

Ponekad je muškarac kojeg ne primijetite najopasniji od svih.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Pobjednik Emmyja Bob Odenkirk (Better Call Saul) glumi Hutcha Mansella, podcijenjenog i previdjenog oca i supruga. Nobody. Kad dvoje lopove jedne noći provale u njegov prigradski dom, Hutch odbije braniti sebe ili svoju obitelj, nadajući se da će spriječiti ozbiljno nasilje. Njegov sin tinejdžer, Blake (Gage Munroe), razočaran je u njega, a čini se da se njegova supruga Becca (Connie Nielsen) povlači samo dalje.

Posljedice incidenta podudaraju se s Hutchevim dugo tinjajućim bijesom, pokrećući uspavane instinkte i tjerajući ga na brutalni put koji će otkriti tamne tajne i ubojite vještine. U najezdi šaka, pucnjave i škripanja guma, Hutch mora spasiti svoju obitelj od opasnog protivnika (slavnog ruskog glumca Alekseja Serebrjakova) – i osigurati da ga više nikad nitko neće podcijeniti kao nikoga.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Sam Worthington, Lily Rabe, Stephen Tobolowsky, Adjoa Andoh, Lucy Capri, Lauren Cochrane, Shane Dean
Redatelj: Ilya Naishuller
Scenarist: Derek Kolstad
Žanr Filma: Akcija, Krimi, Drama
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Stillwater (2021) Trailer Filma

Kad je njegova kćer iznenada uhićena zbog ubojstva i suoči se s dugotrajnom zatvorskom...

Lisey’s Story Season 1 (2021) Trailer Serije

Od izvršnog producenta J. J. Abramsa i hvaljenog čileanskog redatelja Pabla Larraina (o slavi...

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU