Monday, October 18, 2021
HomeTraileriO bubicama i herojima (2018) Trailer

O bubicama i herojima (2018) Trailer

-

U kinima od Aprila 2018. Godine
Naziv: O bubicama i herojima (2018)
About Bugs and Heroes

Žanr Filma: Drama
Trajanje: 1h 30min
Redatelj:  Petar Pasic
Scenarist: Petar Pasic, Nikola Pejakovic
Glavne Uloge: Zoran Cvijanović, Nada Macanković, Bojan Dimitrijević, Boda Ninković …
Radnja filma: U svijetu punom straha, gdje ljubav polahko izmiče i postaje nešto nedostižno, srećemo nesretne ljude, kao što su Raša i njegov zahtjevni, bolesni otac. On živi na ivici egzistencije neposredno pred apokalipse i postaje čuvar starog hotela, gdje se susreće sa čudnim karakterima, sa kojima je nesreća zajedničko stanje.
On upoznaje Heroja, zarobljenog u trenutku prošlosti u kojem je ostao bez supruge i djeteta, on upoznaje dječaka iz sirotišta, koji pomaže tom Heroju da napravi film kako bi se sjetio šta se dogodilo. Raša takođe upoznaje dječakovu drugaricu sa kojom je pobjegao iz sirotišta, i prije svega Raša upoznaje djevojku u koju se zaljubljuje ali koju nikad neće moći da ima. Svi oni vole, i svi oni na kraju gube svoju ljubav. U međuvremenu, u svijetu ispod nas, bubice prolaze kroz sličnu borbu za ljubav.
Ova mračna bajka se ne završava sa tako sretnim krajem koliko sa krajem koji uliva nadu. Dječak postaje Super Heroj koji se suprotstavlja apokalipsi. A bubice…pa ne brinite za bubice, one su vječna konstanta u ovome Svijetu. …

 

Trailer Filma:

Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte jos...

Ostanite Povezani

210FansLike
6,479FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest posts