On the Rocks (2020) Trailer Filma

Pisac-redateljica Sofia Coppola ponovno se sastaje s Billom Murrayem zbog novog filma o ostarelom playboyevom ocu i njegovoj nesretno udatoj kćeri koji se udružuju kako bi istražili moguću nevjernost svoga supruga.

- Advertisement -

Pogledajte službeni trailer za film “On the Rocks”, novu dramu koja Bill Murray vidi kao karizmatičnog oca Rashida Jonesa, koji glumi njujoršku domaćicu i majku čiji je suprug čini se da je uvijek odsutan zbog posla, što odlazi nju da ga sumnjiči da spava okolo.

Film, koji je napisao i režirao oskarovac filma “Izgubljeni u prijevodu”, prati Jonesove i Murray-ove likove kćeri i oca dok popravljaju svoju nekad stjenovitu vezu dok trče po gradu u pokušaju da je uhvate. muž s drugom ženom.

Komičar Marlon Wayans glumi supruga koji izgleda kao sjajan otac, ali možda i ne baš odan partner.

On the Rocks Film u kinima od Oktobra, 2020 !

Radnja Ukratko:

Mlada njujorška majka suočena je s iznenadnim sumnjama da se bračni timovi spravljaju s ocem većim od života, igračem Playboya, kako bi repnuo svoga supruga. Slijedi blistava komična avantura po gradu – približavanje oca i kćeri usprkos jednom zalasku. Naglašena filmska producentica Sofia Coppola unosi lagani dodir u ovu mješavinu bujnog ljubavnog pisma New Yorku, komedije o sukobu generacija o tome kako vidimo odnose drugačije od naših roditelja i smiješne proslave komplikacija koje vežu moderne obitelji čak i dok se vezuju nas u ludim čvorovima.

Laura (Rashida Jones) misli da se sretno udala, ali kad njezin suprug Dean (Marlon Wayans) počne u kasnim satima prijaviti se u ured s novom suradnicom, Laura se počinje bojati najgoreg. Ona se okreće čovjeku za kojeg sumnja da može imati uvida: njezinom šarmantnom, impulzivnom ocu Felixu (Bill Murray), koji inzistira da istraže situaciju. Dok njih dvoje po noći kroče New Yorkom, krećući se od zabačenih gradova do žarišta grada, otkrivaju da u središtu njihovog putovanja leži njihova veza.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Bill Murray, Rashida Jones, Marlon Wayans, Jenny Slate, Jessica Henwick, Barbara Bain
Redatelj: Sofia Coppola
Scenarist: Sofia Coppola
Žanr Filma: Avantura, Komedija, Drama
Trajanje filma: 96 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...