Wednesday, January 19, 2022
HomeTraileriOn the Rocks (2020) Trailer Filma

On the Rocks (2020) Trailer Filma

-

Pisac-redateljica Sofia Coppola ponovno se sastaje s Billom Murrayem zbog novog filma o ostarelom playboyevom ocu i njegovoj nesretno udatoj kćeri koji se udružuju kako bi istražili moguću nevjernost svoga supruga.

Pogledajte službeni trailer za film “On the Rocks”, novu dramu koja Bill Murray vidi kao karizmatičnog oca Rashida Jonesa, koji glumi njujoršku domaćicu i majku čiji je suprug čini se da je uvijek odsutan zbog posla, što odlazi nju da ga sumnjiči da spava okolo.

Film, koji je napisao i režirao oskarovac filma “Izgubljeni u prijevodu”, prati Jonesove i Murray-ove likove kćeri i oca dok popravljaju svoju nekad stjenovitu vezu dok trče po gradu u pokušaju da je uhvate. muž s drugom ženom.

Komičar Marlon Wayans glumi supruga koji izgleda kao sjajan otac, ali možda i ne baš odan partner.

On the Rocks Film u kinima od Oktobra, 2020 !

Radnja Ukratko:

Mlada njujorška majka suočena je s iznenadnim sumnjama da se bračni timovi spravljaju s ocem većim od života, igračem Playboya, kako bi repnuo svoga supruga. Slijedi blistava komična avantura po gradu – približavanje oca i kćeri usprkos jednom zalasku. Naglašena filmska producentica Sofia Coppola unosi lagani dodir u ovu mješavinu bujnog ljubavnog pisma New Yorku, komedije o sukobu generacija o tome kako vidimo odnose drugačije od naših roditelja i smiješne proslave komplikacija koje vežu moderne obitelji čak i dok se vezuju nas u ludim čvorovima.

Laura (Rashida Jones) misli da se sretno udala, ali kad njezin suprug Dean (Marlon Wayans) počne u kasnim satima prijaviti se u ured s novom suradnicom, Laura se počinje bojati najgoreg. Ona se okreće čovjeku za kojeg sumnja da može imati uvida: njezinom šarmantnom, impulzivnom ocu Felixu (Bill Murray), koji inzistira da istraže situaciju. Dok njih dvoje po noći kroče New Yorkom, krećući se od zabačenih gradova do žarišta grada, otkrivaju da u središtu njihovog putovanja leži njihova veza.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Bill Murray, Rashida Jones, Marlon Wayans, Jenny Slate, Jessica Henwick, Barbara Bain
Redatelj: Sofia Coppola
Scenarist: Sofia Coppola
Žanr Filma: Avantura, Komedija, Drama
Trajanje filma: 96 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte jos...

Latest posts