Tuesday, May 11, 2021

On the Rocks (2020) Trailer Filma

Pisac-redateljica Sofia Coppola ponovno se sastaje s Billom Murrayem zbog novog filma o ostarelom playboyevom ocu i njegovoj nesretno udatoj kćeri koji se udružuju kako bi istražili moguću nevjernost svoga supruga.

Pogledajte službeni trailer za film “On the Rocks”, novu dramu koja Bill Murray vidi kao karizmatičnog oca Rashida Jonesa, koji glumi njujoršku domaćicu i majku čiji je suprug čini se da je uvijek odsutan zbog posla, što odlazi nju da ga sumnjiči da spava okolo.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Film, koji je napisao i režirao oskarovac filma “Izgubljeni u prijevodu”, prati Jonesove i Murray-ove likove kćeri i oca dok popravljaju svoju nekad stjenovitu vezu dok trče po gradu u pokušaju da je uhvate. muž s drugom ženom.

Komičar Marlon Wayans glumi supruga koji izgleda kao sjajan otac, ali možda i ne baš odan partner.

On the Rocks Film u kinima od Oktobra, 2020 !

Radnja Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Mlada njujorška majka suočena je s iznenadnim sumnjama da se bračni timovi spravljaju s ocem većim od života, igračem Playboya, kako bi repnuo svoga supruga. Slijedi blistava komična avantura po gradu – približavanje oca i kćeri usprkos jednom zalasku. Naglašena filmska producentica Sofia Coppola unosi lagani dodir u ovu mješavinu bujnog ljubavnog pisma New Yorku, komedije o sukobu generacija o tome kako vidimo odnose drugačije od naših roditelja i smiješne proslave komplikacija koje vežu moderne obitelji čak i dok se vezuju nas u ludim čvorovima.

Laura (Rashida Jones) misli da se sretno udala, ali kad njezin suprug Dean (Marlon Wayans) počne u kasnim satima prijaviti se u ured s novom suradnicom, Laura se počinje bojati najgoreg. Ona se okreće čovjeku za kojeg sumnja da može imati uvida: njezinom šarmantnom, impulzivnom ocu Felixu (Bill Murray), koji inzistira da istraže situaciju. Dok njih dvoje po noći kroče New Yorkom, krećući se od zabačenih gradova do žarišta grada, otkrivaju da u središtu njihovog putovanja leži njihova veza.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Bill Murray, Rashida Jones, Marlon Wayans, Jenny Slate, Jessica Henwick, Barbara Bain
Redatelj: Sofia Coppola
Scenarist: Sofia Coppola
Žanr Filma: Avantura, Komedija, Drama
Trajanje filma: 96 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

The Green Knight (2021) Trailer Filma

Pogledajte službenu cjelovečernju najavu za nadolazeći srednjovjekovni fantastični film "The Green Knight", koji se...

Fatherhood (2021) Trailer Filma

Komičar Kevin Hart bavi se svakodnevnim borbama oko roditeljstva malog djeteta u prvom službenom...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU