Sunday, May 16, 2021

One Night in Bangkok (2020) Trailer Filma

U velu “Collateral” i “Taken”, “One Night in Bangkok” osvetoljubivi je akcijski triler o stoičkom, neupadljivom hitmanu koji je upravo otputovao na Tajland. Odlučan ubiti ljude odgovorne za ubojstvo njegove kćeri, provodi cijelu noć plaćajući vozaču vožnje automobilom kako bi ga vozio po gradu dok počini ubijanje.

Mark Dacascos, rođeni veteran, rođeni veteran s Havaja, Marko, koji je nedavno sudjelovao kao suparnički hitman u filmu “John Wick: Poglavlje 3 – Parabellum”, a trenutno je zvijezda u seriji “Hawaii Five-0”.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tajlandski akcijski direktor Wych Kaosayananda, koji ponekad ide po imenu “Kaos”, napisao je i režirao akcijski triler. Kaosayananda je poznata i kao direktor 2002. godine “Ballistic: Ecks vs. Sever”. Od tada je režirao niz akcijskih filmova na B razini kao što su Tekken: Kazuya’s Revenge,” “2 Guns: Zero Tolerance,” i “Dead Earth.”

One Night in Bangkok Film u kinima od Augusta, 2020 !

Radnja Ukratko:

Čovjek koji se zove Kai leti u Bangkok, uzima pištolj i naručuje taksi. Profesionalnoj vozačici nudi veliki novac kako bi mu bila vozač cijele noći. Ali kad shvati da Kai počini brutalna ubojstva pri svakom zaustavljanju, prekasno je za šetnju. U međuvremenu, nenadmašni policijski detektiv (Kane Kosugi) utrkuje se da dekodira niz ubojstava prije nego što bude proliveno više krvi. Ovaj hladni akcijski triler – omaž Collateralu, s šokantnim zaokretom – zvijezde Mark Dacascos (John Wick: Poglavlje 3 – Parabellum).

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Mark Dacascos, Kane Kosugi, Vanida Golten, Sahajak Boonthanakit
Redatelj: Wych Kaosayananda
Scenarist: Wych Kaosayananda
Žanr Filma: Akcija, Triler
Trajanje filma: 105 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Forever Purge (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za novi dio u filmskoj franšizi "The Forever Purge" koja...

Blindspotting Season 1 (2021) Trailer Serije

Službeni trailer objavljen je za nadolazeću originalnu seriju STARZ temeljenu na filmu "Blindspotting" iz...

Queen Bees (2021) Trailer Filma

Oskarovka Ellen Burstyn glumi žestoko neovisnu seniorku koja se bori s novim životom kao...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU