Sunday, July 21, 2024

One Night in Bangkok (2020) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

U velu “Collateral” i “Taken”, “One Night in Bangkok” osvetoljubivi je akcijski triler o stoičkom, neupadljivom hitmanu koji je upravo otputovao na Tajland. Odlučan ubiti ljude odgovorne za ubojstvo njegove kćeri, provodi cijelu noć plaćajući vozaču vožnje automobilom kako bi ga vozio po gradu dok počini ubijanje.

Mark Dacascos, rođeni veteran, rođeni veteran s Havaja, Marko, koji je nedavno sudjelovao kao suparnički hitman u filmu “John Wick: Poglavlje 3 – Parabellum”, a trenutno je zvijezda u seriji “Hawaii Five-0”.

Tajlandski akcijski direktor Wych Kaosayananda, koji ponekad ide po imenu “Kaos”, napisao je i režirao akcijski triler. Kaosayananda je poznata i kao direktor 2002. godine “Ballistic: Ecks vs. Sever”. Od tada je režirao niz akcijskih filmova na B razini kao što su Tekken: Kazuya’s Revenge,” “2 Guns: Zero Tolerance,” i “Dead Earth.”

One Night in Bangkok Film u kinima od Augusta, 2020 !

Radnja Ukratko:

Čovjek koji se zove Kai leti u Bangkok, uzima pištolj i naručuje taksi. Profesionalnoj vozačici nudi veliki novac kako bi mu bila vozač cijele noći. Ali kad shvati da Kai počini brutalna ubojstva pri svakom zaustavljanju, prekasno je za šetnju. U međuvremenu, nenadmašni policijski detektiv (Kane Kosugi) utrkuje se da dekodira niz ubojstava prije nego što bude proliveno više krvi. Ovaj hladni akcijski triler – omaž Collateralu, s šokantnim zaokretom – zvijezde Mark Dacascos (John Wick: Poglavlje 3 – Parabellum).

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Mark Dacascos, Kane Kosugi, Vanida Golten, Sahajak Boonthanakit
Redatelj: Wych Kaosayananda
Scenarist: Wych Kaosayananda
Žanr Filma: Akcija, Triler
Trajanje filma: 105 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave