Thursday, June 24, 2021

Only Murders in the Building Season 1 (2021) Trailer Serije

Pogledajte prvi službeni teaser za “Only Murders in the Building”, novu humorističnu seriju Hulu-misterija o ubojstvima u kojoj glume Steve Martin, Martin Short i Selena Gomez.

Troje susjeda opsjednutih istinskim zločinom postaju nevjerojatni partneri u podcastu dok pokušavaju riješiti misteriozno ubojstvo koje se neočekivano dogodilo unutar njihove stambene zgrade na Gornjoj zapadnoj strani, da bi se našli na meti pravog ubojice.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Seriju za streaming zajednički su kreirali Martin i John Hoffman (Looking, Grace i Frankie), a izvršnu produkciju je izradio kreator filma “Ovo smo mi” Dan Fogelman. Helmer Jamie Babbit (Ruska lutka, Silicijska dolina, Djevojke) također režira pilot epizodu.

Only Murders in the Building Season 1 Episode 1 od Augusta, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

Iz umova Stevea Martina, Dana Fogelmana i Johna Hoffmana dolazi komična serija o misterijama o ubojstvima za vijekove, Only Murders in the Building prate trojicu neznanaca (Steve Martin, Martin Short i Selena Gomez) koji dijele opsjednutost istinskim kriminalom i odjednom se nađu zamotani u jedno. Kada se u njihovoj ekskluzivnoj stambenoj zgradi na Gornjem zapadnoj strani dogodi grozna smrt, trojac sumnja na ubojstvo i koristi njihovo precizno znanje o istinskom zločinu kako bi istražili istinu. Dok snimaju vlastiti podcast kako bi dokumentirali slučaj, njih troje razotkrivaju složene tajne zgrade koje se protežu godinama unatrag. Možda su još eksplozivnije laži koje si međusobno govore. Ubrzo, ugroženi trojac shvaća da među njima možda živi ubojica dok se utrkuju u dešifriranju tragova za postavljanje prije nego što bude prekasno.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Steve Martin, Martin Short, Selena Gomez
Kreator: John Hoffman, Steve Martin
Žanr: Comedy, Drama, Krimi, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

Titane (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za Ducournauov "Titane". Riječ je o visoko stiliziranom trileru u...

Till Death (2021) Trailer Filma

Megan Fox glumi emocionalno rastrojenu ženu koja se ujutro nakon romantične večeri sa suprugom...

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU