Open Your Eyes Season 1 (2021) TRAILER Serije

“Open Your Eyes” nova je misteriozna serija od šest epizoda iz Poljske, a u njoj glume Maria Wawreniuk, Ignacy Liss, Marcin Czarnik, Wojciech Dolatowski, Zuza Galewicz i Sara Celler-Jezierska.

- Advertisement -

Nakon što je preživjela stravičnu nesreću koja je ubila njezinu obitelj, mlada se žena budi u najsuvremenijem centru za liječenje bez sjećanja na to tko je ona. Ubrzo počinje nevjerovati u njezino medicinsko liječenje jer sumnja da se bolnica bavi lošim postupcima u ovoj novoj originalnoj seriji Netflixa za koju se čini da je križanac između “Stranger Things” i “The OA”.

Priznati poljski filmaši Anna Jadowska (Divlje ruže) i Adrian Panek (Vukodlak) režirali su mini-seriju koja prati mladu ženu sa amnezijom dok se bori pobjeći iz institucije u nastojanju da otkrije istinu o svojoj prošlosti.

Open Your Eyes Season 1 Episode 1 od Augusta, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

Nakon tragične nesreće, tinejdžerka s amnezijom pokušava obnoviti svoj život u centru za poremećaje pamćenja, ali postaje sumnjičava prema svom nekonvencionalnom liječenju.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Maria Wawreniuk, Ignacy Liss, Marcin Czarnik, Wojciech Dolatowski, Zuza Galewicz, Sara Celler-Jezierska, Klaudia Koscista, Marta Nieradkiewicz, Michał Sikorski
Kreator: /
Žanr: Drama, Misterija, Triler, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: Poland
Objavio: IMDB

Open Your Eyes Trailer Tv Series:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...