Friday, April 16, 2021

Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za “Operation Varsity Blues: The Scandal Admissions Scandal”, dokumentarni film koji režira Chris Smith, nominiran za Emmy, čija filmska zasluga uključuje “American Movie”, “Jim & Andy: The Great Beyond”, “Collapse”. i “Fyre”. Smith je nedavno izvršni direktor producirao prošlogodišnju megahitnu dokumentarnu seriju istinitih zločina “Tiger King”.

Od ljudi koji su vam donijeli visoko ocijenjene Netflixove dokumentarne filmove “Fyre” i “Tiger King” dolazi novi dokumentarac koji bilježi skandal podmićivanja zbog prijema na fakultete 2019.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Uključujući kinematografske rekonstrukcije sa sjedišnim intervjuima istražitelja i na temelju stvarnih razgovora s prisluškivanja FBI-a, dokumentarni film glumi Matthewa Modinea u ulozi Ricka Singera, zloglasnog savjetnika na fakultetu koji je organizirao ilegalnu shemu u kojoj će bogati roditelji plaćati da im djeca budu primljena u elitu školama primanjem mita, napuhavanjem ocjena i traženjem dokumenata. Na kraju je u istrazi FBI-a optuženo ukupno 50 ljudi. Među optuženima bile su glumice Lori Loughlin i Felicity Huffman.

Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal Film u kinima od Marta 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Ispitivanje koje nadilazi naslove koje vode slavne osobe i zarobljava metode koje Rick Singer, čovjek u središtu šokantnog skandala s upisom na fakultet 2019. godine, nagovara svoje bogate klijente da prevare obrazovni sustav koji je već stvoren za povlaštene. Koristeći inovativnu kombinaciju intervjua i narativnih rekreiranja FBI-jevih prisluškivanih razgovora između Singera i njegovih klijenata, operacija Varsity Blues nudi rijedak uvid u zagonetnu figuru iza sheme koja je razotkrila koliko su vremena imućne obitelji išle radi prijema u elitne fakultete. Nacija koja se već bori s učincima raširene nejednakosti.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Sarah Chaney, Leroy Edwards III, Matthew Modine
Redatelj: Chris Smith
Scenarist: Jon Karmen
Žanr Filma: Dokumentarni, Krimi
Trajanje filma: 99 min | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

Borat Supplemental Reportings (2021) Trailer Filma

Amazon je objavio službeni trailer za novi, nadolazeći komedijski specijalni "Borat Supplemental Reportings", koji...

Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za "Hitman's Wife's Bodyguard", nadolazeći nastavak hit akcijske-kriminalne komedije iz...

Batman: The Long Halloween, Part One (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za "Batman: The Long Halloween, Part One", novi, nadolazeći DC animirani...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU