Friday, May 14, 2021

Oslo (2021) Trailer Filma

HBO je predstavio prvi službeni teaser za “Oslo”, nadolazeću povijesnu dramu temeljenu na mirovnom sporazumu u Oslu 1993., u kojoj glume dobitnica Zlatnog globusa Ruth Wilson (Afera) i dobitnik BAFTA-e Andrew Scott (Sherlock).

Temeljena na istoimenoj nagrađivanoj drami Tony J.T. Rogers, HBO-ov originalni film govori o istinitoj priči o tajnim diplomatskim pregovorima u prošlom vijeku koji su doveli do mirovnog sporazuma iz Osla iz 90-ih između Izraela i Palestinske oslobodilačke organizacije.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ruth Wilson i Andrew Scott tumače norveške diplomate supruge i supruga iz Mona Juul i Terje Rod-Larsen. Oboje su odigrali ključnu ulogu u pregovorima.

Oslo Film u kinima od Maja 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Suočeni s sukobom, tražili su mir. Zasnovan na izvanrednoj istinitoj priči o mirovnom sporazumu iz Osla iz 1993. godine.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Prilagođen istoimenoj drami nagrađivanoj Tony, OSLO prati tajne razgovore na pozadini, malo vjerojatna prijateljstva i tiho junaštvo male, ali predane skupine Izraelaca i Palestinaca, plus jednog norveškog para, koji je 1993. doveo do Osla Mirovni sporazum. U Oslo glumi Ruth Wilson kao Mona Juul, norvešku ministricu vanjskih poslova, a Andrew Scott kao Terje Rod-Larsen, norveški sociolog i Monin suprug.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Ruth Wilson, Andrew Scott, Jeff Wilbusch, Salim Daw, Waleed Zuaiter, Igal Naor, Dov Glickman, Rotem Keinan, Itzik Cohen, Tobias Zilliacus, Sasson Gabai, Geraldine Alexander, Joachim Paul Assbock
Redatelj: Bartlett Sher
Scenarist: J.T. Rogers
Žanr Filma: Drama Filmovi 2021
Trajanje filma: / | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma Oslo:

The Forever Purge (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za novi dio u filmskoj franšizi "The Forever Purge" koja...

Blindspotting Season 1 (2021) Trailer Serije

Službeni trailer objavljen je za nadolazeću originalnu seriju STARZ temeljenu na filmu "Blindspotting" iz...

Queen Bees (2021) Trailer Filma

Oskarovka Ellen Burstyn glumi žestoko neovisnu seniorku koja se bori s novim životom kao...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU