Thursday, June 13, 2024

Palm Springs (2020) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Hulu je objavio službeni trailer za novu vrtoglavu fantastičnu romantičnu komediju “Palm Springs” u kojoj glumi Andyja Samberga i Cristina Miliotija kao bračni par koji neobjašnjivo ponovno živi isti dan, u osnovi zaglavljeni “u jednoj od tih beskonačnih vremenskih petlji situacije za koje ste možda čuli. “

U žiži klasične komedije Billa Murraya “Groundhog Day” film se fokusira na Nylesa (Samberg) i Sarah (Milioti), dvoje slučajnih neznanaca koji se sretnu na svadbenoj zabavi u Palm Springsu.

Nakon nekoliko pića, Sarah neoprezno slijedi Nylesa u tajanstvenu špilju, samo da zaspi i probudi se prije jutra. Sarah ubrzo shvaća da ponovno živi isti dan s Nylesom, koji je, zapravo, već puno puta ovaj dan ponovno doživio.

Dakle, što učiniti ako se zaglavite u kontinuiranoj petlji? Pa, čini se da Sarah i Nyles rade ono što bi bilo tko učinio u toj paklenoj situaciji – oni to proživljavaju kao da sutra nema.

U glavnoj ulozi J.K. Simmons, Meredith Hagner, Camila Mendes, Tyler Hoechlin i Peter Gallagher, “Palm Springs” režira prvoligaški majstor Max Barbakow, a napisao je pridošlica Andy Siara (Lodge 49).

Palm Springs Film u kinima od Jula, 2020 !

Radnja Ukratko:

Kad bezbrižni Nyles (Andy Samberg) i nevoljna sluškinja Sarah (Cristin Milioti) imaju priliku susresti se na vjenčanju u Palm Springsu, stvari se zakompliciraju kada ne mogu sami pobjeći iz mjesta održavanja ili jedno od drugog.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Andy Samberg, Cristin Milioti, J.K. Simmons, Meredith Hagner, Camila Mendes, Tyler Hoechlin, Peter Gallagher
Redatelj: Max Barbakow
Scenarist: Andy Siara
Žanr Filma: Komedija, Romansa
Trajanje filma:90 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave