Friday, May 14, 2021

Palm Springs (2020) Trailer Filma

Hulu je objavio službeni trailer za novu vrtoglavu fantastičnu romantičnu komediju “Palm Springs” u kojoj glumi Andyja Samberga i Cristina Miliotija kao bračni par koji neobjašnjivo ponovno živi isti dan, u osnovi zaglavljeni “u jednoj od tih beskonačnih vremenskih petlji situacije za koje ste možda čuli. “

U žiži klasične komedije Billa Murraya “Groundhog Day” film se fokusira na Nylesa (Samberg) i Sarah (Milioti), dvoje slučajnih neznanaca koji se sretnu na svadbenoj zabavi u Palm Springsu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nakon nekoliko pića, Sarah neoprezno slijedi Nylesa u tajanstvenu špilju, samo da zaspi i probudi se prije jutra. Sarah ubrzo shvaća da ponovno živi isti dan s Nylesom, koji je, zapravo, već puno puta ovaj dan ponovno doživio.

Dakle, što učiniti ako se zaglavite u kontinuiranoj petlji? Pa, čini se da Sarah i Nyles rade ono što bi bilo tko učinio u toj paklenoj situaciji – oni to proživljavaju kao da sutra nema.

U glavnoj ulozi J.K. Simmons, Meredith Hagner, Camila Mendes, Tyler Hoechlin i Peter Gallagher, “Palm Springs” režira prvoligaški majstor Max Barbakow, a napisao je pridošlica Andy Siara (Lodge 49).

Palm Springs Film u kinima od Jula, 2020 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Ukratko:

Kad bezbrižni Nyles (Andy Samberg) i nevoljna sluškinja Sarah (Cristin Milioti) imaju priliku susresti se na vjenčanju u Palm Springsu, stvari se zakompliciraju kada ne mogu sami pobjeći iz mjesta održavanja ili jedno od drugog.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Andy Samberg, Cristin Milioti, J.K. Simmons, Meredith Hagner, Camila Mendes, Tyler Hoechlin, Peter Gallagher
Redatelj: Max Barbakow
Scenarist: Andy Siara
Žanr Filma: Komedija, Romansa
Trajanje filma:90 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Forever Purge (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za novi dio u filmskoj franšizi "The Forever Purge" koja...

Blindspotting Season 1 (2021) Trailer Serije

Službeni trailer objavljen je za nadolazeću originalnu seriju STARZ temeljenu na filmu "Blindspotting" iz...

Queen Bees (2021) Trailer Filma

Oskarovka Ellen Burstyn glumi žestoko neovisnu seniorku koja se bori s novim životom kao...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU