Monday, June 21, 2021

Palmer (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za “Palmer“, predstojeću dramu koja vuče srce s Justinom Timberlakeom i koja će premijerno biti prikazana sljedeći mjesec ekskluzivno na Apple TV Plus.
Palmer 2021 Recenzija Filma

U Filmu glumi pop pjevača rođen u Tennesseeju, koji je postao glumac Eddie Palmer, bivša srednjoškolska nogometna zvijezda koji je okrnio svoj ugled nakon što je uhićen i poslan u zatvor. Vraća se u svoj mali južni grad nakon što je odslužio 12-godišnju kaznu u zatvoru.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Pokušavajući složiti svoj život, Palmer otkrije kako nevjerojatno prijateljstvo sa susjednim dječakom. Dječak, kojeg kolege iz razreda često zadirkuju zbog svog blistavog izgleda, dolazi iz razorenog doma. Njegova je majka ovisnica (glumi je Juno Temple) koja je, čini se, u nasilnoj vezi. Palmer je jedini “dobar” uzor koji dječak ima.

Napisali Cheryl Guerriero i zajedno s Ryderom Allenom, June Squibb i Alishom Wainwright, “Palmer” režira veteran glumački lik Fisher Stevens (Kratki spoj, hakeri), koji je prethodno vodio dokumentarni film o klimatskim promjenama “Prije poplave” i ostarjeli mafijaški dramed “Stand Up Guys”.

Palmer Film u kinima od Januara, 2021 !

Radnja Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Obitelj je ta koja vam donosi život … Nakon 12 godina zatvora, bivša srednjoškolska nogometna zvijezda Eddie Palmer vraća se kući kako bi oživio svoj život – i stvara nevjerojatnu vezu sa Samom, dječakom iz problematičnog doma. Ali Eddijeva prošlost prijeti da mu uništi novi život i obitelj.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Justin Timberlake, Ryder Allen, June Squibb, Juno Temple, Alisha Wainwright, Dean Winters, Wynn Everett, Lance E. Nichols
Redatelj: Fisher Stevens
Scenarist: Cheryl Guerriero
Žanr Filma: Drama
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

Pig (2021) Trailer Filma

Nicolas Cage razbarušeni je lovac na tartufe u ovom prvom traileru za ovaj ekscentrični...

The Shrink Next Door Season 1 (2021) Trailer Serije

Will Ferrell obraća se Paulu Ruddu za pomoć u prvoj službenoj najavi za novu,...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU