Parallel Mothers (2021) TRAILER Filma

Dobitnica Oscara Penelope Cruz glumi profesionalnog fotografa čiji je život uništen iznenadnom trudnoćom u nadolazećoj španjolskoj drami “Parallel Mothers” za koju je objavljen službeni američki trailer.

- Advertisement -

Ovo je najnoviji dugometražni trud svjetski poznatog španjolskog filmaša Pedra Almodovara, obilježavajući njegovu sedmu suradnju s Penelope Cruz.

Cruz glumi uz španjolsku nadolazeću Milenu Smit (Cross the Line). Glume dvije trudnice različitih društvenih i ekonomskih slojeva koje stvaraju blisko prijateljstvo tijekom svojih individualnih trudnoća. Unatoč razlikama u godinama, žene se snalaze u sličnom strahu da će postati novi samohrani roditelji.

U sporednoj postavi su i Aitana Sanchez-Gijon (Hod u oblacima), Israel Elejalde (Ljubav iznad svega), Julieta Serrano (Bol i slava) i Rossy de Palma (Žene na rubu živčanog sloma).

Parallel Mothers Film u kinima od Decembra 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Dvije žene, Janis i Ana, susreču se u bolničkoj sobi u kojoj će roditi. Obje su slobodne i slučajno su zatrudnele. Janis, srednjih godina, ne žali zbog toga i veseli se. Druga, Ana, adolescentica, uplašena je, kaja je i traumatizirana. Janis je pokušava ohrabriti dok se poput mjesečara kreću bolničkim hodnicima. Nekoliko riječi koje razmijene u ove sate stvorit će vrlo blisku vezu između njih dvoje, što se slučajno razvija i komplicira, te im mijenja život na odlučujući način.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Penelope Cruz, Aitana Sanchez-Gijon, Milena Smit, Israel Elejalde, Julieta Serrano, Rossy de Palma
Redatelj: Pedro Almodóvar
Scenarist: Pedro Almodóvar
Žanr Filma: Drama Filmovi 2021
Trajanje filma: 2h | Godina: 2021
Zemlja: Spain
Oficijalni Sajt: IMDB

Parallel Mothers Trailer Filma:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...