Parallel Mothers (2021) TRAILER Filma

Službeni teaser objavljen je za najnoviji film Pedra Almodovara “Parallel Mothers”, u kojem Penelope Cruz i Milena Smit glume kao dvije samohrane žene koje su slučajno zatrudnjele.

- Advertisement -

Španjolska drama u kojoj glume i Aitana Sanchez-Gijon, Israel Elejalde, Julieta Serrano i Rossy de Palma, govori o dvije trudnice iz različitih sredina i dobi (glumili su Cruz i Smit). Stvaraju blisko prijateljstvo tijekom trudnoće dok prolaze kroz svoj strah od postajanja samohranim roditeljima.

Posljednji Almodovarov igrani film bio je “Bol i slava” iz 2019. godine za koji je Antonio Banderas zaradio nominaciju za najboljeg glumca za Oscara. U tom se filmu pojavila i Penelope Cruz. Bila je to njezina šesta suradnja s Almodovarom. Ovaj novi film joj je sedmi.

Parallel Mothers Film u kinima od Augusta 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Dvije žene, Janis i Ana, podudaraju se u bolničkoj sobi gdje će roditi. Oboje su slobodne i slučajno su zatrudnjele. Janis, sredovječna, ne žali i oduševljena je. Druga, Ana, adolescentica, uplašena je, kaje se i traumatizira. Janis je pokušava ohrabriti dok se poput mjesečara kreću bolničkim hodnicima. Nekoliko riječi koje razmijene u ovim satima stvorit će vrlo usku vezu između njih dvoje, koja se slučajno razvija i zakomplicira te im odlučno mijenja život.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Penelope Cruz, Aitana Sanchez-Gijon, Milena Smit, Israel Elejalde, Julieta Serrano, Rossy de Palma
Redatelj: Pedro Almodóvar
Scenarist: Pedro Almodóvar
Žanr Filma: Drama Filmovi 2021
Trajanje filma: 2h | Godina: 2021
Zemlja: Spain
Oficijalni Sajt: IMDB

Parallel Mothers Trailer Filma:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...