Thursday, May 13, 2021

Pele (2021) Trailer Filma

U tom trenutku nisam želio biti Pele. “Netflix je otkrio službenu najavu za dokumentarni film Pele, potpuno novi sportski profil o legendarnom nogometašu poznatom širom svijeta samo kao Pele. Postojao je i drugi dokumentarni film pod nazivom Pele: Birth of a Legend prije nekoliko godina, ali on je drugačije od ovog filma.

Pele, novi Netflixov dokumentarac, bilježi život brazilskog nogometaša Edsona Arantesa do Nascimenta – poznatijeg kao Pele. Dokumentarac se osvrće na nesvakidašnji period kada je Pele, jedini igrač koji je osvojio tri naslova svjetskog prvaka, od mlade superzvijezde 1958. godine postao nacionalni heroj, usred radikalne i turbulentne ere u brazilskoj povijesti – pričajući priču o brazilskoj političkoj povijesti povezanoj s Peleom. Film sadrži mnoštvo intervjua i starih snimaka, kao i svjedočenja članova obitelji, novinara, umjetnika i drugih koji su svjedočili zlatnom dobu brazilskog nogometa. Pogledajte ovo.

Pele Film u kinima od Februara, 2021 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Filma Ukratko:

Film prikazuje Peleovo izvanredno putovanje da postane ‘kralj nogometa’ i odvede reprezentaciju svoje države do njihove povijesne pobjede na Svjetskom prvenstvu 1970. S rijetkim i ekskluzivnim snimljenim pristupom samom Peleu, film emocionalno prikazuje zvijezdu koja odražava njegovu impresivnu karijeru. Dokumentarac također uključuje rijetke arhivske snimke i intervjue bivših legendarnih suigrača iz kluba Santos Futebol Clube, kao i brazilske reprezentacije, uključujući Zagalla, Amarilda i Jairzinho, kao i izvanredna svjedočenja članova obitelji, novinara, umjetnika i drugih ličnosti koje su svjedočio zlatnom dobu brazilskog nogometa. Peléa zajedno režiraju filmaši David Tryhorn i Ben Nicholas, obojica koji su prethodno snimili doc film Prelazak granice o sportašu Dannyju Harrisu. Proizvodi ga Pitch Productions; izvršni producent dobitnik Oskarove nagrade Kevin Macdonald. Koliko je poznato, ovo nije premijerno izvedeno ni na jednom festivalu ili bilo gdje drugdje.

Detalji filma:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Glavne uloge Glumci: Pele
Redatelj: Ben Nicholas, David Tryhorn
Scenarist: /
Žanr Filma: Dokumentarni, Sport
Trajanje filma: 108 min
Zemlja: UK
Oficijalni Sajt: IMDB

Pele Trailer Filma :

Stillwater (2021) Trailer Filma

Kad je njegova kćer iznenada uhićena zbog ubojstva i suoči se s dugotrajnom zatvorskom...

Lisey’s Story Season 1 (2021) Trailer Serije

Od izvršnog producenta J. J. Abramsa i hvaljenog čileanskog redatelja Pabla Larraina (o slavi...

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU