Monday, June 21, 2021

Phobias (2020) Trailer Filma

Vertical ent. objavio je službeni trailer za antologijski horor film Phobias, otkačeni novi horor triler “od izvršnih producenata Ready or Not”. Originalno je premijerno prikazan na prošlogodišnjem filmskom festivalu Mammoth, a na VOD stiže kasnije ovog mjeseca.

Petoro opasnih pacijenata, koji pate od ekstremnih fobija zatvorenih u vladinom laboratoriju, ludi liječnik stavlja na ultimativni test i nastoji ga orobiti strahom. Glavni segmenti filma su: “Vehophobia” (strah od vožnje), “Hoplofobija” (strah od oružja), “Robofobija” (strah od robota ili AI), “Atelofobija” (strah da nešto ne učinim kako treba), “Ephebiphobia” (strah od mladosti) i “Outpost 37” (strah od ludog liječnika koji eksperimentira na ljudima). Režija: Camilla Belle, Maritte Lee Go, Joe Sill, Jess Varley, Chris von Hoffmann; a glume Alexis Knapp, Charlotte McKinney, Lauren Miller Rogen i Leonardo Nam. Ovo izgleda čudno.

Phobias Film u kinima od Februara, 2021 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Filma Ukratko:

Pet opasnih pacijenata koji pate od ekstremnih fobija u vladinom laboratoriju za testiranje, stavljeni su na ultimativni test pod nadzorom ludog liječnika i njegove potrage za oružjem. Režiju Phobias čini pet filmaša: Camilla Belle (glumica koja je debitirala u režiji), Maritte Lee Go (producentica debitirala u režiji), Joe Sill (redatelj Stray-a i brojnih kratkometražnih filmova), Jess Varley (prethodno direktor Camping Safe), Chris von Hoffmann (prethodno direktor Driftera i čudovišne stranke). Scenarije za različite segmente napisali su: Camilla Belle, Broderick Engelhard, Maritte Lee Go, Joe Sill, Jess Varley i Chris von Hoffmann. Ovo je izvorno premijerno prikazano na prošlogodišnjem filmskom festivalu Mamut.

Detalji filma:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Glavne uloge Glumci: Alexis Knapp, Charlotte McKinney, Lauren Miller Rogen i Leonardo Nam
Redatelj: Camilla Belle, Maritte Lee Go
Scenarist: Camilla Belle, Broderick Engelhard
Žanr Filma: Horor, Triler
Trajanje filma: 85 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma Phobias:

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

Pig (2021) Trailer Filma

Nicolas Cage razbarušeni je lovac na tartufe u ovom prvom traileru za ovaj ekscentrični...

The Shrink Next Door Season 1 (2021) Trailer Serije

Will Ferrell obraća se Paulu Ruddu za pomoć u prvoj službenoj najavi za novu,...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU