Thursday, May 13, 2021

Pixie (2020) Trailer Filma

Pogledajte međunarodnu najavu za britansku kriminalističku komediju “Pixie”, u kojoj glumi Olivia Cooke (Ready Player One, Bates Motel) kao mlada Irkinja po imenu Pixie koja kreira pljačku kako bi se osvetila za majčinu smrt.

U filmu “Lock, Stock i Two Smoking Barrels”, mračni komični kriminalci glume i Ben Hardy (Bohemian Rhapsody, X-Men: Apocalypse) i Daryl McCormack (Peaky Blinders) kao dva potencijalna kriminalca koji se nađu radeći s Pixiejem dok prodaju vreću ukradenih droga lokalnom preprodavaču droga, da bi ih banda naoružanih katoličkih svećenika progonila.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Alec Baldwin iznenađujuće se pojavljuje kao nemilosrdni irski svećenik gangstera, dok glumački veteran irski lik Colm Meaney (Zvjezdane staze, Pakao na kotačima) i irski komičar Dylan Moran (Black Books) također glume zajedno.

Režiju filma “Pixie” vodio je britanski filmaš Barnaby Thompson koji je bio producent komedija “Wayneov svijet”, “Tommy Boy” i “Spice World”. Također je prethodno režirao britansku komediju za sve djevojke u internatu “St Trinian’s” i njezin nastavak.

Pixie Film u kinima 2020 !

Radnja Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Pixie (Olivia Cooke) želi se osvetiti majčinoj majstoriji vođenjem pljačke, ali njezini se planovi pokvare i ona se nađe u bijegu s dva mladića (Ben Hardy, Daryl McCormack) koji su izvan svoje dubine progonjeni preko Wild Irish sela … smrtonosnih svećenika gangstera. Ona mora svoju pamet koristiti protiv svih.
Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Olivia Cooke, Ben Hardy, Daryl McCormack, Alec Baldwin, Colm Meaney, Dylan Moran, Sebastian de Souza
Redatelj: Barnaby Thompson
Scenarist: Preston Thompson
Žanr Filma: Komedija, Krimi, Triler
Trajanje filma: /
Zemlja: UK
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Stillwater (2021) Trailer Filma

Kad je njegova kćer iznenada uhićena zbog ubojstva i suoči se s dugotrajnom zatvorskom...

Lisey’s Story Season 1 (2021) Trailer Serije

Od izvršnog producenta J. J. Abramsa i hvaljenog čileanskog redatelja Pabla Larraina (o slavi...

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU