Friday, May 14, 2021

Plan B (2021) Trailer Filma

Dvoje najboljih prijatelja iz srednje škole imaju samo 24 sata da pronađu tabletu “Plan B” u ovoj tinejdžerskoj komediji u tradiciji “Superbada” i “Američke pite”.

Pogledajte službeni trailer za nadolazeći Huluov originalni film “Plan B” u kojem glume Kuhoo Verma (The Big Sick) i Victoria Moroles (MTV’s Teen Wolf) u ulozi Sunny i Lupe, dvije najbolje prijateljice koje se zateknu u vožnji Južna Dakota tijekom jedne noći u očajničkoj potrazi za hitnom kontracepcijom i kontracepcijskom tabletom koja se ponekad naziva i “tabletom za jutro poslije”.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Film je producirao komičarski tim Jona Hurwitza i Haydena Schlossberga, s Joshom Healdom, koji su tvorci koji su vam donijeli klasični komediografski klasik “Harold & Kumar” i hit “Karate Kid” nastavak serije “Cobra Kai”.

Glumica Natalie Morales (Bitka za spolove, parkovi i rekreativci, The Middleman) debitira u dugometražnom redateljskom filmu s komedijom Hulu, u kojoj glume i Rachel Dratch, Jay Chandrasekhar i Edi Patterson.

Plan B Film u kinima od Maja 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najbolja putovanja nikad nisu u planu. Kada učenica srednje škole ima za žaljenje prvi seksualni susret, ona i najbolji lijenčina imaju 24 sata da pronađu tabletu iz plana B u američkom središtu.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Kuhoo Verma, Victoria Moroles, Rachel Dratch, Jay Chandrasekhar, Edi Patterson, Mason Cook, Hana Hayes, Alexander Low, Josh Ruben
Redatelj: Natalie Morales
Scenarist: Joshua Levy, Prathiksha Srinivasan
Žanr Filma: Komedija, Filmovi 2021
Trajanje filma: / min | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma Plan B:

The Forever Purge (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za novi dio u filmskoj franšizi "The Forever Purge" koja...

Blindspotting Season 1 (2021) Trailer Serije

Službeni trailer objavljen je za nadolazeću originalnu seriju STARZ temeljenu na filmu "Blindspotting" iz...

Queen Bees (2021) Trailer Filma

Oskarovka Ellen Burstyn glumi žestoko neovisnu seniorku koja se bori s novim životom kao...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU