Prey Trailer Horor Nastavak Predatora

Pogledajte prvi službeni teaser trailer za “Prey”, najnoviji unos u “Predator” franšizi.

- Advertisement -

Radnja filma se odvija 300 godina u prošlosti. Indijanska glumica Amber Midthunder (iz CW serije “Roswell, New Mexico”) glumi Naru, mladu ratnicu Komanča koja se bori protiv smrtonosnog izvanzemaljskog “grabežljivca” željnog trofeja koji je upravo stigao na Zemlju.

Dan Trachtenberg, redatelj hvaljenog znanstveno-fantastičnog trilera “10 Cloverfield Lane” i koji je također vodio pilot epizodu Amazonove hit satire o superjunacima “The Boys”, režirao je ovaj novi nastavak “Predatora”, koji je napisao televizijski pisac Patrick Aison. (Jack Ryan, Treadstone, Wayward Pines).

Osim Midthundera, glumačku postavu uglavnom čine mladi Indijanci i autohtoni glumci, uključujući novopridošlu Dakotu Beavers, Stormee Kipp (Sooyii), Michelle Thrush (Putovanje kući) i Julian Black Antilope (Tribal).

Prey Film u kinima od Augusta 2022 !

Radnja Filma Ukratko:

Smješten u naciju Komanča prije 300 godina, Prey je priča o mladoj ženi, Naru, žestokom i vrlo vještom ratniku. Odgajana je u sjeni nekih od najlegendarnijih lovaca koji lutaju Velikim ravnicama, pa kad joj prijeti opasnost, kreće zaštititi svoj narod. Ispostavilo se da je plijen s kojim vreba i s kojim se u konačnici suočava, visoko evoluirani izvanzemaljski grabežljivac s tehnički naprednim arsenalom, što rezultira opakim i zastrašujućim obračunom dvaju protivnika.

Prey 2022 Trailer Filma:

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci:

Amber Midthunder, Dakota Beavers, Stormee Kipp, Michelle Thrush, Julian Black Antelope, Dane DiLiegro

Žanr Filma:

Akcija, Drama, Horor, Filmovi 2022

Redatelj:

Dan Trachtenberg

Scenarist:

Patrick Aison

Trajanje filma:

/ Godina: 2022

Zemlja:

USA

Oficijalni Sajt:

IMDB

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...