Sunday, May 16, 2021

Project Power (2020) Trailer Filma

Jamie Foxx i Joseph Gordon-Levitt udružuju se kako bi zaustavili širenje nove ilegalne droge koja svojim korisnicima privremeno daje supermoći.

Pogledajte novoobjavljeni službeni trailer za “Project Power”, superherojski napet akcijski triler gdje glumi Foxxa kao bivšeg vojnika, a Gordona-Levitta kao policajca iz New Orleansa.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Postavite u suvremeni svijet, gdje je tajanstvena nova pilula pogodila ulice New Orleansa. Jednom kada netko uzme ovu tabletu, dobivaju supermoći pet minuta – i dovoljno je vremena da napravite stvarnu štetu.

Kako stopa kriminala raste, frustrirani lokalni detektiv (Gordon-Levitt) nailazi na udruživanje s osvetoljubivim bivšim vojnikom (Foxx). Kad pokušaju samostalno srušiti prsten s drogom, udružuju snage s malo vjerovatnim partnerom – tinejdžerkom dilera žena koje ovdje igraju Dominique Fishback (iz HBO-ovih filmova The Deuce i The Hate U Give).

U glavnim ulogama Rodrigo Santoro, Amy Landecker i Machine Gun Kelly, originalni film Netflixa režirali su Henry Joost i Ariel Schulman, reditelji “Paranormalne aktivnosti 3 i 4” i “Nerve” i “Virus”.

Project Power Film u kinima od Augusta, 2020 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Ukratko:

Što biste riskirali za pet minuta čiste snage?

Na ulicama New Orleansa počinje se širiti vijest o tajanstvenoj novoj tableti koja otključava super-moći jedinstvene za svakog korisnika. Ulov: Ne znate što će se dogoditi dok ga ne preuzmete. Dok neki razvijaju neprobojnu kožu, nevidljivost i super snagu, drugi pokazuju smrtonosniju reakciju. Ali kad pilula eskalira zločin u gradu na opasne razine, lokalni policajac (Joseph Gordon-Levitt) timovi s tinejdžerom prodavačem (Dominique Fishback) i bivšim vojnikom kojega je potapšala tajna vendetta (Jamie Foxx) za borbu protiv vlasti snagom i riskirati da uzmete tabletu kako bi pronašli i zaustavili grupu odgovornu za njezino stvaranje.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: amie Foxx, Joseph Gordon-Levitt, Dominique Fishback, Rodrigo Santoro. Colson Baker (aka Machine Gun Kelly), Amy Landecker, Courtney B. Vance, Allen Maldonado, Casey Neistat
Redatelj: Henry Joost, Ariel Schulman
Scenarist: Mattson Tomlin
Žanr Filma: Akcija, Krimi, Sci-Fi
Trajanje filma: 111 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Forever Purge (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za novi dio u filmskoj franšizi "The Forever Purge" koja...

Blindspotting Season 1 (2021) Trailer Serije

Službeni trailer objavljen je za nadolazeću originalnu seriju STARZ temeljenu na filmu "Blindspotting" iz...

Queen Bees (2021) Trailer Filma

Oskarovka Ellen Burstyn glumi žestoko neovisnu seniorku koja se bori s novim životom kao...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU