Thursday, May 13, 2021

Punky Brewster Season 1 (2021) Trailer Serije

Pogledajte službenu najavu za novu revijalnu seriju “Punky Brewster”, koja je nastavak klasičnog sitcoma iz 1980-ih u kojem je glumio osmogodišnji Soleil Moon Frye.

Soleil Moon Frye se vratila! Inače, Punky Brewster se vratila, a sada je novopečena profesionalna fotografkinja i majka troje djece. I slijedeći korake svog voljenog udomitelja, Punky je odlučila pomoći mladoj nesretnoj djevojci koja je zaglavila u udomiteljskom sustavu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Moon Frye reprizira svog kultnog lika Punky Brewstera iz 80-ih koji je sada već odrastao. Majka je s vlastitom djecom. A također je nedavno odvojena od supruga (ovdje je glumi Freddie Prinze Jr.). Punky mora ponovno otkriti svoju “Punky Power” kako bi postala bolji roditelj, a ujedno i obnovila svoj životni polet.

Punkyjeva dugogodišnja najbolja prijateljica, Cherie (ponovno je glumi Cherie Johnson), također se vratila u ovu novu streaming humorističnu seriju, čiji su izvršni producenti Jim i Steve Armogida (showrunners iz Nickelodeon serije “School of Rock”).

Punky Brewster Season 1 Episode 1 od Februara, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U ovom nastavku kultnog sitcoma iz 1980-ih o bistroj mladoj djevojci koju je odgojio udomitelj, Punky je sada samohrana majka troje djece koja pokušava vratiti svoj život na pravi put kad upozna Izzy, mladu djevojku iz udomiteljskog sustava koja podsjeća Punkyja na puno mlađu nju.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Soleil Moon Frye, Quinn Copeland, Lauren Donzis, Oliver De Los Santos, Noah Cottrell, Cherie Johnson, Freddie Prinze Jr.
Kreator: /
Žanr: Comedy, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Punky Brewster Season 1 Trailer Tv Series:

Stillwater (2021) Trailer Filma

Kad je njegova kćer iznenada uhićena zbog ubojstva i suoči se s dugotrajnom zatvorskom...

Lisey’s Story Season 1 (2021) Trailer Serije

Od izvršnog producenta J. J. Abramsa i hvaljenog čileanskog redatelja Pabla Larraina (o slavi...

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU