Queen Bees (2021) Trailer Filma

Oskarovka Ellen Burstyn glumi žestoko neovisnu seniorku koja se bori s novim životom kao najnovija članica čvrsto povezane mirovinske zajednice u ovoj blagoj komediji za koju je objavljen službeni trailer.

- Advertisement -

U “Queen Bees” Burstynu se pridružuje impresivna postava sezonskih glumaca među kojima su James Caan, Ann-Margret, Christopher Lloyd, Jane Curtin i Loretta Devine.

Komediju režira veteranski televizijski pomagač Michael Lembeck, čija režijska zasluga uključuje nekoliko epizoda “Prijatelji”, “Ludi za tobom” i “Svi vole Raymonda”. Lembeck je poznat i po režiji obiteljskih komedija “Djed Božićnjak 2 i 3”, “Connie i Carla” i “Zubna vila”.

Queen Bees Film u kinima od Juna 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Dok se njezina kuća popravlja, žestoko neovisna starija Helen (dobitnica Oscara Ellen Burstyn) useljava se u obližnju umirovljeničku zajednicu – samo privremeno. Jednom iza vrata Pine Grove Senior Community, nailazi na požudne udovice, turnire u mostovima i rasadnik nasilničkih “podlih djevojaka” s kakvima se nije susretala od srednje škole, što sve ostavlja žudnju za samoćom od kuće. Ali negdje između aranžiranja cvijeća i vodenog aerobika Helen otkriva da nikad nije kasno za sklapanje novih prijatelja i možda čak i za pronalazak nove ljubavi.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Ellen Burstyn, James Caan, Ann-Margret, Christopher Lloyd, Jane Curtin, Loretta Devine, Elizabeth Mitchell, Matthew Barnes
Redatelj: Michael Lembeck
Scenarist: Donald Martin, Harrison Powell
Žanr Filma: Komedija, Drama, Romansa, Filmovi 2021
Trajanje filma: 100 min | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...