Thursday, June 24, 2021

Queen Bees (2021) Trailer Filma

Oskarovka Ellen Burstyn glumi žestoko neovisnu seniorku koja se bori s novim životom kao najnovija članica čvrsto povezane mirovinske zajednice u ovoj blagoj komediji za koju je objavljen službeni trailer.

U “Queen Bees” Burstynu se pridružuje impresivna postava sezonskih glumaca među kojima su James Caan, Ann-Margret, Christopher Lloyd, Jane Curtin i Loretta Devine.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Komediju režira veteranski televizijski pomagač Michael Lembeck, čija režijska zasluga uključuje nekoliko epizoda “Prijatelji”, “Ludi za tobom” i “Svi vole Raymonda”. Lembeck je poznat i po režiji obiteljskih komedija “Djed Božićnjak 2 i 3”, “Connie i Carla” i “Zubna vila”.

Queen Bees Film u kinima od Juna 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Dok se njezina kuća popravlja, žestoko neovisna starija Helen (dobitnica Oscara Ellen Burstyn) useljava se u obližnju umirovljeničku zajednicu – samo privremeno. Jednom iza vrata Pine Grove Senior Community, nailazi na požudne udovice, turnire u mostovima i rasadnik nasilničkih “podlih djevojaka” s kakvima se nije susretala od srednje škole, što sve ostavlja žudnju za samoćom od kuće. Ali negdje između aranžiranja cvijeća i vodenog aerobika Helen otkriva da nikad nije kasno za sklapanje novih prijatelja i možda čak i za pronalazak nove ljubavi.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Ellen Burstyn, James Caan, Ann-Margret, Christopher Lloyd, Jane Curtin, Loretta Devine, Elizabeth Mitchell, Matthew Barnes
Redatelj: Michael Lembeck
Scenarist: Donald Martin, Harrison Powell
Žanr Filma: Komedija, Drama, Romansa, Filmovi 2021
Trajanje filma: 100 min | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

Titane (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za Ducournauov "Titane". Riječ je o visoko stiliziranom trileru u...

Till Death (2021) Trailer Filma

Megan Fox glumi emocionalno rastrojenu ženu koja se ujutro nakon romantične večeri sa suprugom...

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU