Queen & Slim (2019) Trailer Filma

U kinima od Novembar 2019. Godine
Naziv: Queen & Slim (2019)

Žanr FilmaDrama
Redatelj: Melina Matsoukas
Scenarist: James Frey, Lena Waithe
Glavne Uloge: Daniel Kaluuya, Jodie Turner-Smith, Chloe Sevigny, Bokeem Woodbine …
Radnja Filma: Od najpoznatijeg pisca Emmyja, Lene Waithe (Netflix’s Master of None) i Meline Matsoukas, vizionarskog redatelja nekih od najmoćnijih pop-kulturnih iskustava ove generacije, uključujući i Beyonceovu “Formaciju” i Nike “Equality” kampanju, dolazi Makeready nova drama, “QUEEN & SLIM”. Dok je prvi put bio u nezaboravnom druženju u Ohiu, crnac (Get Out’s Daniel Kaluuya) i crnkinja (Jodie Turner-Smith, u svojoj prvoj glavnoj ulozi u filmu), uhvaceni su zbog manjeg prometnog prekršaja. Situacija eskalira, s iznenadnim i tragičnim rezultatima, kada čovjek ubije policajca u samoobrani. Užasnut i u strahu za svoje živote, čovjek, zaposlenik u maloprodaji i žena, odvjetnica u kaznenom postupku, prisiljeni su na bijeg.

No, incident je snimljen na videu i postaje viralan, a par nesvjesno postaje simbol traume, terora, tuge i boli za ljude diljem zemlje. Dok voze, ova dva vjerojatna bjegunca će otkriti sebe i druge u najozbiljnijim i očajnijim okolnostima, te će stvoriti duboku i snažnu ljubav koja će otkriti njihovu zajedničku humanost i oblikovati ostatak života. Ulazak u naslijeđe filmova kao što su Bonnie, Clyde i Thelma & Louise, QUEEN & SLIM je snažna ljubavna priča koja podiže svijest i koja se suočava s nevjerojatnim ljudskim danom rasizma i cijenom nasilja koje je uništilo život.

IMDB i Trailer Filma:

Previous articleTrolls World Tour (2020) Trailer Filma
Next articleDanger Close: The Battle of Long Tan (2019) Trailer Filma
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.