Traileri Queen & Slim (2019) Trailer Filma

Queen & Slim (2019) Trailer Filma

-

- Advertisement -
- Advertisement -

U kinima od Novembar 2019. Godine
Naziv: Queen & Slim (2019)

Žanr FilmaDrama
Redatelj: Melina Matsoukas
Scenarist: James Frey, Lena Waithe
Glavne Uloge: Daniel Kaluuya, Jodie Turner-Smith, Chloe Sevigny, Bokeem Woodbine …
Radnja Filma: Od najpoznatijeg pisca Emmyja, Lene Waithe (Netflix’s Master of None) i Meline Matsoukas, vizionarskog redatelja nekih od najmoćnijih pop-kulturnih iskustava ove generacije, uključujući i Beyonceovu “Formaciju” i Nike “Equality” kampanju, dolazi Makeready nova drama, “QUEEN & SLIM”. Dok je prvi put bio u nezaboravnom druženju u Ohiu, crnac (Get Out’s Daniel Kaluuya) i crnkinja (Jodie Turner-Smith, u svojoj prvoj glavnoj ulozi u filmu), uhvaceni su zbog manjeg prometnog prekršaja. Situacija eskalira, s iznenadnim i tragičnim rezultatima, kada čovjek ubije policajca u samoobrani. Užasnut i u strahu za svoje živote, čovjek, zaposlenik u maloprodaji i žena, odvjetnica u kaznenom postupku, prisiljeni su na bijeg.

No, incident je snimljen na videu i postaje viralan, a par nesvjesno postaje simbol traume, terora, tuge i boli za ljude diljem zemlje. Dok voze, ova dva vjerojatna bjegunca će otkriti sebe i druge u najozbiljnijim i očajnijim okolnostima, te će stvoriti duboku i snažnu ljubav koja će otkriti njihovu zajedničku humanost i oblikovati ostatak života. Ulazak u naslijeđe filmova kao što su Bonnie, Clyde i Thelma & Louise, QUEEN & SLIM je snažna ljubavna priča koja podiže svijest i koja se suočava s nevjerojatnim ljudskim danom rasizma i cijenom nasilja koje je uništilo život.

IMDB i Trailer Filma:

- Advertisement -
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Najnovije

blackAF Season 1 (2020) Trailer Serije

Netflix je objavio službeni trailer za "Black AF", novu komedija seriju od kreativca "Black-ish" Kenije Barrisa.

Tigertail (2020) Trailer Filma

Inspirisan pričom vlastitog oca o imigraciji iz Tajvana u SAD, pobjednik Emmyja "Master of None", Alan Yang,...

The Legion (2020) Trailer Filma

Objavljen je trailer za novi srednjovjekovni akcijski ep "The Legion". Glume Lee Partridgea, Vladimira...

Paradise Lost Season 1 (2020) Trailer Serije

Pogledajte službeni trailer za "Paradise Lost", novu južnu seriju gotskih misterija, koja bi trebala biti premijerno objavljena...

Most Dangerous Game Season 1 (2020) Trailer Serije

Christoph Waltz nudi Liamu Hemsworthu priliku zaraditi ozbiljan novac, ali samo ako pristane biti lovljen u smrtonosnoj...

Coffee & Kareem (2020) Trailer Filma

Ed Helms je policajac koji mora zaštititi mladog bijesnog sina svoje djevojke od najopasnijih dilera droge u...

Obavezno Pričitati

Štrumfovi (The Smurfs) 2011 Recenzija Filma

Štrumpfovi (2011)The SmurfsŽanr  : Animirani, ObiteljskiGodina...

Life of Crime (2014) Recenzija Filma

Life of Crime (2014)Žanr:   Comedy,...

You might also likeRELATED
Recommended to you