Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriRain Beau's End (2020) Trailer Filma

Rain Beau’s End (2020) Trailer Filma

- Advertisement -

Lesflicks je predstavio službeni američki trailer za intimnu, indie obiteljsku dramu o podizanju obitelji pod nazivom Rain Beau’s End, najnoviju od redateljice Tracy Wren. Premijerno je prikazan na festivalu virtualnog filma qFLIX LGBTQ + prošle jeseni, a na VOD stiže uskoro ove godine.

Rain Beau’s End govori o dvije žene koje usvoje dijete s pogrešno označenim i neshvaćenim genetskim stanjem koje prisiljava par da plovi burnim vodama dječakovih problema u ponašanju. To ne utječe samo na cijeli njihov život već ih uči pravom značenju prihvaćanja. “Hoće li se zalagati za svoje vrijednosti dok pokušavaju podići obitelj koja voli, u centru pažnje?” U glavnim ulogama su Amanda Powell i Janelle Snow, Ed Ed Asner, Sean Young, Christian Stolte, Melanie Chandra i Cindy Chang. Pogledajte ovo u nastavku.

- Advertisement -

Rain Beau’s End Film u kinima od 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Kada istaknuti lezbijski par usvoji dijete pogrešno označeno s genetskom predispozicijom za nasilje, moraju se suočiti s duhovima svoje prošlosti i boriti se svojim čvrstim stavom o prihvaćanju. Hoće li se zalagati za svoje vrijednosti dok pokušavaju odgojiti obitelj koja voli, u centru pažnje? Kraj kiše Beau režira redateljica Tracy Wren, prethodno redateljica filmova Moo Moo i tri vještice i lijepa rušiteljica, kao i nekoliko drugih kratkih filmova. Scenarij je napisala Jennifer Cooney, iz priče Joea Orlandina. Prvotno je premijerno prikazan na qFLIX LGBTQ + festivalu virtualnog filma u Phillyju prošle jeseni.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Sean Young, Edward Asner, Christian Stolte
Redatelj: Tracy Wren
Scenarist: Jennifer Cooney, Joe Orlandino
Žanr Filma: Drama
Trajanje filma: 117 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma Rain Beau’s End:

- Advertisement -