Sunday, February 28, 2021

Rain Beau’s End (2020) Trailer Filma

Lesflicks je predstavio službeni američki trailer za intimnu, indie obiteljsku dramu o podizanju obitelji pod nazivom Rain Beau’s End, najnoviju od redateljice Tracy Wren. Premijerno je prikazan na festivalu virtualnog filma qFLIX LGBTQ + prošle jeseni, a na VOD stiže uskoro ove godine.

Rain Beau’s End govori o dvije žene koje usvoje dijete s pogrešno označenim i neshvaćenim genetskim stanjem koje prisiljava par da plovi burnim vodama dječakovih problema u ponašanju. To ne utječe samo na cijeli njihov život već ih uči pravom značenju prihvaćanja. “Hoće li se zalagati za svoje vrijednosti dok pokušavaju podići obitelj koja voli, u centru pažnje?” U glavnim ulogama su Amanda Powell i Janelle Snow, Ed Ed Asner, Sean Young, Christian Stolte, Melanie Chandra i Cindy Chang. Pogledajte ovo u nastavku.

Rain Beau’s End Film u kinima od 2021 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Filma Ukratko:

Kada istaknuti lezbijski par usvoji dijete pogrešno označeno s genetskom predispozicijom za nasilje, moraju se suočiti s duhovima svoje prošlosti i boriti se svojim čvrstim stavom o prihvaćanju. Hoće li se zalagati za svoje vrijednosti dok pokušavaju odgojiti obitelj koja voli, u centru pažnje? Kraj kiše Beau režira redateljica Tracy Wren, prethodno redateljica filmova Moo Moo i tri vještice i lijepa rušiteljica, kao i nekoliko drugih kratkih filmova. Scenarij je napisala Jennifer Cooney, iz priče Joea Orlandina. Prvotno je premijerno prikazan na qFLIX LGBTQ + festivalu virtualnog filma u Phillyju prošle jeseni.

Detalji filma:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Glavne uloge Glumci: Sean Young, Edward Asner, Christian Stolte
Redatelj: Tracy Wren
Scenarist: Jennifer Cooney, Joe Orlandino
Žanr Filma: Drama
Trajanje filma: 117 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma Rain Beau’s End:

Shadow and Bone Season 1 (2021) Trailer Serije

Netflix je objavio službenu najavu za "Shadow and Bone", nudeći prvi pogled na novu...

The One Season 1 (2021) Trailer Serije

"The One" nova je Netflixova originalna serija za koju je objavljen službeni trailer. Serija...

Senior Moment (2021) Trailer Filma

William Shatner stariji je građanin kojem je vozačka dozvola suspendirana u laganoj komediji "Senior...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU