Thursday, May 13, 2021

Rain Beau’s End (2020) Trailer Filma

Lesflicks je predstavio službeni američki trailer za intimnu, indie obiteljsku dramu o podizanju obitelji pod nazivom Rain Beau’s End, najnoviju od redateljice Tracy Wren. Premijerno je prikazan na festivalu virtualnog filma qFLIX LGBTQ + prošle jeseni, a na VOD stiže uskoro ove godine.

Rain Beau’s End govori o dvije žene koje usvoje dijete s pogrešno označenim i neshvaćenim genetskim stanjem koje prisiljava par da plovi burnim vodama dječakovih problema u ponašanju. To ne utječe samo na cijeli njihov život već ih uči pravom značenju prihvaćanja. “Hoće li se zalagati za svoje vrijednosti dok pokušavaju podići obitelj koja voli, u centru pažnje?” U glavnim ulogama su Amanda Powell i Janelle Snow, Ed Ed Asner, Sean Young, Christian Stolte, Melanie Chandra i Cindy Chang. Pogledajte ovo u nastavku.

Rain Beau’s End Film u kinima od 2021 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Filma Ukratko:

Kada istaknuti lezbijski par usvoji dijete pogrešno označeno s genetskom predispozicijom za nasilje, moraju se suočiti s duhovima svoje prošlosti i boriti se svojim čvrstim stavom o prihvaćanju. Hoće li se zalagati za svoje vrijednosti dok pokušavaju odgojiti obitelj koja voli, u centru pažnje? Kraj kiše Beau režira redateljica Tracy Wren, prethodno redateljica filmova Moo Moo i tri vještice i lijepa rušiteljica, kao i nekoliko drugih kratkih filmova. Scenarij je napisala Jennifer Cooney, iz priče Joea Orlandina. Prvotno je premijerno prikazan na qFLIX LGBTQ + festivalu virtualnog filma u Phillyju prošle jeseni.

Detalji filma:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Glavne uloge Glumci: Sean Young, Edward Asner, Christian Stolte
Redatelj: Tracy Wren
Scenarist: Jennifer Cooney, Joe Orlandino
Žanr Filma: Drama
Trajanje filma: 117 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma Rain Beau’s End:

Stillwater (2021) Trailer Filma

Kad je njegova kćer iznenada uhićena zbog ubojstva i suoči se s dugotrajnom zatvorskom...

Lisey’s Story Season 1 (2021) Trailer Serije

Od izvršnog producenta J. J. Abramsa i hvaljenog čileanskog redatelja Pabla Larraina (o slavi...

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU