Reacher Trailer: Akciona serija sa Alan Ritchson

Amazon je objavio prvi službeni trailer za “Reacher”, novu akcijsku seriju temeljenu na najprodavanijim romanima Lee Childa.

- Advertisement -

U ovoj novoj adaptaciji za Amazon, Alan Ritchson (Titani, Smallville, Blue Mountain State) preuzima ulogu Jacka Reachera, bivšeg vojnog policijskog istražitelja koji je postao lutalica koji, u pokušaju da očisti svoje ime za ubojstvo koje nije počinio, otkrije urotu malog grada u Georgiji.

U seriji, koju je napisao i izvršni producent za nagradu Emmy nominiran televizijski pisac Nick Santora (Scorpion, Prison Break), također glume Malcolm Goodwin (iZombie), Willa Fitzgerald (The Goldfinch) i Maria Sten (Swamp Thing) s Harveyjem Guillenom (What We Do in the Shadows), Kristin Kreuk (Smallville) i Bruce McGill (My Cousin Vinny)

Reacher Season 1 od Februara, 2022

Tv Series Radnja ukratko

REACHER prati Jacka Reachera, veterana vojnog policajca koji je tek nedavno ušao u civilni život. Reacher je lutalica, bez telefona i najnužnijih stvari dok putuje zemljom i istražuje naciju kojoj je nekoć služio. Kad Reacher stigne u gradić Margrave u Georgiji, zatekne zajednicu koja se bori s prvim ubojstvom u 20 godina. Policajci ga odmah uhapse, a očevici tvrde da su smjestili Reachera na mjesto zločina. Dok on radi na dokazivanju svoje nevinosti, počinje se pojavljivati duboko ukorijenjena zavjera koja će zahtijevati Reacherov oštroumni um i snažne šake da bi se s njom obračunao. Jedno je iznad svega sigurno: odabrali su pogrešnog tipa koji će pasti.

Reacher Trailer Tv Series

Tv Series Detalji

Glavne uloge Glumci

Alan Ritchson, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Chris Webster, Hugh Thompson, Maria Sten, Harvey Guillen, Kristin Kreuk, Currie Graham, Marc Bendavid, Willie C. Carpenter, Maxwell Jenkins, Bruce McGill

Kreator

/

Žanr

Akcija, Tv Series

Trajanje

/

Zemlja

USA

Objavio

IMDB

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...