Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriReboot Trailer Prva sezona

Reboot Trailer Prva sezona

- Advertisement -

Hulu je objavio službeni trailer za novu humorističnu seriju “Reboot”, koja uključuje snažnu glumačku postavu koju predvode Rachel Bloom, Keegan-Michael Key, Judy Greer, Johnny Knoxville i Paul Reiser.

Stvorio Emmyjem nagrađeni producent i pisac Steven Levitan, poznat po serijama “Modern Family” i “Frasier”, nadolazeća humoristična serija odvija se u smiješnom poslovnom svijetu televizije i streaminga gdje dolazi mlađa direktorica studija (koju ovdje glumi Rachel Bloom) s idejom o ponovnom pokretanju klasičnog sitcoma iz 1990-ih nalik Punoj kući. Problem je u tome što je originalna glumačka postava disfunkcionalna skupina ispranih klinaca glumaca i televizijskih zvijezda izvan stila s tonom emocionalne i tabloidne prtljage.

- Advertisement -

Reboot Season 1 od Septembra, 2022

Radnja serije ukratko

Disfunkcionalna glumačka ekipa prisiljena je ponovno se okupiti i mora se nositi sa svojim neriješenim problemima u današnjem svijetu koji se brzo mijenja.

Reboot Trailer Tv Series

Tv Series Detalji

Glavne uloge Glumci

Rachel Bloom, Keegan-Michael Key, Judy Greer, Johnny Knoxville, Paul Reiser, Calum Worthy, Krista Marie Yu, Kristian Flores

Kreator

Steven Levitan

Žanr

Komedija, Tv Series

Trajanje

/

Zemlja

USA

Objavio

IMDB

- Advertisement -