Friday, December 3, 2021
HomeTraileriRed Notice (2021) Trailer Filma

Red Notice (2021) Trailer Filma

-

Netflix je objavio službeni trailer za “Red Notice”, novu akcijsku komediju u kojoj glume Dwayne Johnson, Ryan Reynolds i Gal Gadot.

Film vidi Johnsona kao upornog agenta FBI-a koji se nalazi u misiji lova na najtraženijeg i najneuhvatljivijeg kradljivca dragulja na svijetu (glumi ga Gadot). Kako bi uhvatio Gadota, Johnson se odlučio udružiti sa svojim glavnim suparnikom, nespretnim, ali ipak pametnim kriminalcem (kojeg glumi Reynolds).

Originalni Netflixov film napisao je i režirao Rawson Marshall Thurber, redatelj koji stoji iza akcijskih filmova “Skyscraper” i “Central Intelligence” s Dwayneom Johnsonom u glavnoj ulozi. Marshall Thurber je također poznat po tome što je režirao hit komedije “We’re the Millers” i “DodgeBall: A True Underdog Story”.

Red Notice Film u kinima od Novembra 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Crvena obavijest koju je izdao Interpol globalno je upozorenje za lov i hvatanje najtraženijih na svijetu. Ali kad odvažna pljačka okupi FBI-jevog glavnog profilatora (Dwayne Johnson) i dvojicu suparničkih kriminalaca (Gal Gadot, Ryan Reynolds), ne zna se što će se dogoditi.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot, Ritu Arya, Chris Diamantopoulos
Redatelj: Rawson Marshall Thurber
Scenarist: Rawson Marshall Thurber
Žanr Filma: Akicja, Komedija, Krimi, Filmovi 2021
Trajanje filma: / | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Red Notice Trailer Filma:

Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte jos...

Latest posts