Monday, June 21, 2021

Resident Alien Season 1 (2021) Trailer Serije

Službeni trailer objavljen je za nadolazeću SyFyjevu humorističnu seriju “Resident Alien”, u kojoj Alan Tudyk (Rogue One, Firefly) glumi svemirskog vanzemaljca koji se sruši na Zemlju, a zatim se maskira kao ljudski liječnik za malu planinsku zajednicu u Colorado.

Serija, čiji je izvršni producent scenarist i producent “Family Guy” Chris Sheridan, temelji se na istoimenom stripu “Dark Horse” Petera Hogana i Stevea Parkhousea.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Budući da se iznenada dogodio niz čudnih ubojstava, Tudykov lik je pozvan zbog svoje medicinske stručnosti. Ali lokalni šerif i njegovi zamjenici malo znaju, Tudykov “Harry” svemirski je vanzemaljac koji se pokušava predstaviti kao čovjek. I istini za volju, on zapravo ne radi dobro svoj posao.

U glavnoj ulozi Corey Reynolds, Elizabeth Bowen, Sara Tomko, Levi Fiehler, Gary Farmer i Jenna Lamia, SyFy emisiju izvodi i producent-redatelj David Dobkin (Into the Badlands, Wedding Crashers, Shanghai Knights), koji također režira prva epizoda.

Resident Alien Season 1 Episode 1 od Januara, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Temeljen na stripu Dark Horse, SYFYIN REZIDENT ALIEN prati Harryja, vanzemaljca (glumi ga Alan Tudyk), koji padne na zemlju i predstavlja se kao liječnik iz malog grada. Došavši s tajnom misijom, Harry započinje živjeti jednostavnim životom … ali stvari postaju pomalo kamenite kad umisli rješavati lokalno ubojstvo i shvati da se mora asimilirati u svoj novi svijet. Dok to čini, počinje se hrvati s moralnom dilemom svoje misije i postavljajući velika životna pitanja poput: “Vrijedi li ljude spasiti?” i “Zašto presavijaju pizzu prije nego što je pojedu?”

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Alan Tudyk, Corey Reynolds, Elizabeth Bowen, Sara Tomko, Levi Fiehler, Gary Farmer, Jenna Lamia, Meredith Garretson, Alice Wetterlund, Mandell Maughan
Kreator: Chris Sheridan
Žanr: Avantura, Komedija, Drama, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

Pig (2021) Trailer Filma

Nicolas Cage razbarušeni je lovac na tartufe u ovom prvom traileru za ovaj ekscentrični...

The Shrink Next Door Season 1 (2021) Trailer Serije

Will Ferrell obraća se Paulu Ruddu za pomoć u prvoj službenoj najavi za novu,...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU