Saturday, May 15, 2021

Richard Jewell (2019) Trailer Filma

Warner Bros objavio je prvi službeni trailer za nadolazeću istinsku dramu “Richard Jewell”, koja je potencijalni kandidat za osvajača Oscara, redatelja Clint Eastwooda.

U glavnoj ulozi glumi Paul Walter Hauser (iz “Ja, Tonya” i “BlacKkKlansman”). Ostali članovi glumaca su Oscar, Sam Rockwell, dobitnica Oscara Kathy Bates, Olivia Wilde i Emmy, Jon Hamm.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Drama govori istinsku priču o napadu cijelog stogodišnjeg olimpijskog parka 1996. godine u Atlanti u državi Georgia, koji je na kraju ubio jednu osobu, a 111 drugih je ranjeno.

Hauser portretira Richarda Jewela, zaštitara stoljetnog olimpijskog parka koji je tijekom napada alarmirao policiju i pokušao evakuirati neposredno područje nakon što je otkrio ruksak s tri bombe od cijevi.

Iako je u početku slavan kao heroj, Jewell je na kraju u tisku identificiran kao mogući osumnjičeni za bombe. Bila je to izravna lažna prijava jer je Jewell bio nevin čovjek. Mediji su, međutim, Jewellu reputaciju nepravedno osramotili. A život mu je upropašten.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kathy Bates portretira majku Richarda Jewella, Bobi, dok je Sam Rockwell glumio Jewellovog odvjetnika.

Napisao Billy Ray (Kapetan Phillips, Shattered Glass) i na temelju članka Vanity Fair “Balada o Richardu Jewellu” novinarke Marie Brenner,

Richard Jewell Film u kinima od Decembra, 2019 !

Radnja Ukratko:

U režiji Clinta Eastwooda, a temelji se na istinitim događajima, “Richard Jewell” priča je o onome što se događa kad ono što je prijavljeno kao činjenica zatamni istinu.

“U Centennial Parku se nalazi bomba. Imate trideset minuta.” Svijet je prvi put predstavljen Richardu Jewellu kao zaštitaru koji izvještava o pronalaženju uređaja u bombaškom napadu Atlante 1996. – njegovo izvješće čini ga herojem čiji brzi postupci spašavaju bezbroj života. Ali za nekoliko dana, za policajce FBI-ja postat će osumnjičeni broj jedan, zlostavljan od strane javnosti, i njegov se život raspao. Dolazeći do neovisnog odvjetnika protu-establišmenta Watsona Bryanta, Jewell odlučno ispovijeda svoju nevinost. Ali Bryant otkriva da je izvan svoje dubine, dok se bori protiv kombiniranih ovlasti FBI-ja, GBI-a i APD-a kako bi očistio ime svoga klijenta, dok istovremeno drži Richarda da ne vjeruje onim ljudima koji ga žele uništiti.

Richard Jewell Detalji filma:

Glavne uloge: Paul Walter Hauser, Sam Rockwell, Kathy Bates, Olivia Wilde, Jon Hamm. Nina Arianda, Ian Gomez, Wayne Duvall, Randy Havens, Niko Nicotera
Redatelj: Clint Eastwood
Scenarist: Marie Brenner, Billy Ray
Žanr Filma: Drama
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Forever Purge (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za novi dio u filmskoj franšizi "The Forever Purge" koja...

Blindspotting Season 1 (2021) Trailer Serije

Službeni trailer objavljen je za nadolazeću originalnu seriju STARZ temeljenu na filmu "Blindspotting" iz...

Queen Bees (2021) Trailer Filma

Oskarovka Ellen Burstyn glumi žestoko neovisnu seniorku koja se bori s novim životom kao...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU