Sunday, June 16, 2024

Risen (2021) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Pogledajte službeni trailer za “Risen”, indie znanstveno-fantastični triler o malom američkom gradu koji postaje središte izvanzemaljskih bića.

Tajanstveni meteor iznenada padne na Zemlju i otopi se u tlu, pretvarajući to područje u vrlo toksičnu zonu. Ljudi koji su izloženi meteoru brzo umiru. Međutim, danima kasnije, oni ustaju iz mrtvih, ali njihova su tijela biološki pretvorena u izvanzemaljce. To je prvi kontakt. “Dobrodošli na Zemlju.”

Film je napisao i režirao indie redatelj Eddie Arya (The System, The Navigator), a u njemu glume Nicole Schalmo, Jack Campbell i Dominic Stone.

Risen Film u kinima od Augusta 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Katastrofa se odvija kada meteor udari u mali grad, pretvarajući okoliš u nenastanjiv i ubijajući sve u okolici. Egzobiologinja Lauren Stone pozvana je kako bi pronašla odgovore na nezemaljski događaj. Kako ona počinje otkrivati istinu, neizbježna opasnost se budi i ona postaje utrka s vremenom za spas čovječanstva.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Nicole Schalmo, Jack Campbell, Dominic Stone
Redatelj: Eddie Arya
Scenarist: Eddie Arya
Žanr Filma:Sci-Fi, Triler, Filmovi 2021
Trajanje filma: /| Godina: 2021
Zemlja: Australia, United States
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave