Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriRoadrunner: A Film About Anthony Bourdain (2021) Trailer Filma

Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain (2021) Trailer Filma

- Advertisement -

Od Morgana Nevillea, nagrađivanog filmaša dokumentarca koji vam je donio Oscarom nagrađeni glazbeni dokument “20 Feet From Stardom” i hvaljeni portret Freda Rogersa “Won’t You Be My Neighbor?” Pogledajte službeni trailer za “Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain”.

Sadržavajući snimke iza kulisa i intervjue s prijateljima i bliskim suradnicima, ovaj novi dokumentarac slavi život i karijeru voljenog slavnog kuhara, pisca recepata i voditelja putovanja Anthonyja Bourdaina koji se tragično ubio u Francuskoj 2018. godine snimajući svoj Emmy-jev pobjednićki serijal o putovanjima i hrani “Parts Unknown”. Bourdain je prvi put privukao nacionalnu pozornost svojim memorandumom o knjigama iz 2000. godine “Kuhinja povjerljivo”. Ubrzo nakon toga, Bourdain je bio domaćin niza popularnih putopisnih emisija, stekavši velik broj ljudi tijekom godina.

- Advertisement -

“Roadrunner” nudi intiman pogled na Bourdaina, istražujući njegove skromne početke kao običnog kuhinjskog kuhara iz New Yorka, i ocrtavajući njegovo putovanje kako bi postao jedan od najistaknutijih svjetskih kulinarskih i turističkih stručnjaka.

Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain Film u kinima od Jula 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Nije tamo gdje ideš. To je ono što ostavljate za sobom … Kuhar, književnik, avanturist, provokator: Anthony Bourdain živio je svoj život neskriveno.

Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain intiman je pogled iza kulisa kako je anonimni kuhar postao svjetski poznata kulturna ikona. Od Oscarom nagrađivanog filmaša Morgana Nevillea (20 stopa od zvijezde, nećeš li mi biti susjed?), Ovaj nepokolebljivi pogled na Bourdaina odzvanja njegovom prisutnošću, vlastitim glasom i načinom na koji je neizbrisivo utjecao na svijet oko sebe .

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Anthony Bourdain
Redatelj: Morgan Neville
Žanr Filma: Dokumentarni, Filmovi 2021
Trajanje filma: 1h 58min | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

- Advertisement -