Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriRun Season 1 (2020) Trailer Serije

Run Season 1 (2020) Trailer Serije

- Advertisement -

HBO je objavio prvi službeni teaser za novu polusatnu komičnu seriju “Run”, u kojoj je dobitnik Emmyja Merritt Wever (Nurse Jackie, Nevjerojatno) kao obespravljena Njujorška žena, koja je, kako kaže, pristala provesti dan u gradu sa svojim starim drugom s fakulteta (kojeg ovdje glumi Domhnall Gleeson), kojeg nije vidjela više od desetljeća.

“Run” donosi vam ekipa koja stoji iza Emmy-ove pobjede u komičnoj seriji “Fleabag”, a napisala ju je spisateljica Vicky Jones iz filma “Killing Eve”.

- Advertisement -

Phoebe Waller-Bridge je izvršna producentica serije. Ona će u nekoliko epizoda gostovati i zvijezda. U međuvremenu, nominirana za emmyja televizijska voditeljica Kate Dennis (Priča o sluškinji) režira pilot epizodu.

Run Season 1 Episode 1 April 2020

Tv Series Radnja ukratko:

Napisala i producirala Vicky Jones, polusatna komična serija RUN prati ženu čiji je život odbačen kad od svog dragog kolega dobije tekst pozivajući je da odbaci sve i upozna ga u New Yorku kako bi ispunila pakt koji su sklopili 17 godina ranije.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Merritt Wever, Domhnall Gleeson, Phoebe Waller-Bridge, Rich Sommer. Tamara Podemski, Archie Panjabi, Stephen McKinley Henderson
Kreator: Kate Dennis (pilot episode)
Žanr: Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

- Advertisement -