Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriSafer at Home (2021) Trailer Filma

Safer at Home (2021) Trailer Filma

- Advertisement -

Evo službene najave za lo-fi pandemijski triler “Safer at Home”, za koji se čini da je snimljen uglavnom putem konferencijskog poziva sličnog Zoomu.

Režirao ga je horor helmer Will Wernick (No Escape, Escape Room), triler je smješten u 2022. godinu. Čini se da zaključavanje u cijeloj zemlji traje već dvije godine. Grad Los Angeles je u stanju masovnog kaosa i izolacije.

- Advertisement -

Film se prikazuje putem ekrana telefona, a prati grupu bliskih prijatelja dok se pokušavaju zabaviti za noć glazbe, igara, droge i pića. No, stvari krenu užasno pogrešno kada se njihov privatni grupni chat iznenada pretvori u stravičnu epizodu ispunjenu nasiljem, paranojom i haosom.

Safer at Home Film u kinima od Februara, 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Dvije godine nakon pandemije, skupina prijatelja organizira divlju internetsku zabavu. Nakon ekstaze stvari krenu užasno po zlu i sigurnost njihovih domova postaje zastrašujuća od bijesnog kaosa vani.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Jocelyn Hudon, Emma Lahana, Alisa Allapach, Adwin Brown, Dan J. Johnson, Brandon Morales, Daniel Robaire
Redatelj: Will Wernick
Scenarist: Will Wernick, Lia Bozonelis
Žanr Filma: Triler
Trajanje filma: 82 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -